-
Хто мне тлумачыць, што такое брэйк-пойнт?
Прывітанне ўсім хто хоча патлумачыць, што гэта і для чаго служаць break point?
гледзячы, напрыклад, карту ціск фарсунак ў edc16 я бачу, што есць ліку абаротаў і на другі i мм3 ўводзяць....я памыляюся?
затым іх эксплуатацыі?
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
адзін паказвае на восі x, а другі-y, а ў некаторых восі x і y вы знаходзіцеся значэнняў на карце
тое, што я ведаю да 6000 абаротаў і 70 мм3 вы знойдзеце 1400 бар
кожная крывая equivarra значэнне вр x
кожнай кропкі на крывой equivarra значэнне y,
? pi? проста тое, што здаецца
-
ці магу я размяшчаць выявы, каб зразумець адзін аднаго лепш?
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
вядома,але пастаў знакі або лічбы, каб зразумець яшчэ лепш
-
ок, гледзячы на малюнак, я бачу, што крывой n1 есць наступныя абаротаў рухавіка, якія затым сустрэчы, як максімум 4500 на карту, што менавіта і ў крывой n2 бачу ў i мм3, ўводзяць....калі ? cos?....аж да 7000 так што я думаю, макс 70mm3 (я кажу 70, чаму? у таблічнай k=0,01, такім чынам, 7000*0.01=70)
цяпер, калі змяненне крывой n1 і порт 5000 (пра што?) затым, захаваўшы і збіраецца зноў у 2d я бачу, што ліміту на карце, не ? больш за 4500, але 5000..тое, што я зрабіў? я пераехаў мяжа мм3 ўводзяць ад 4500 да 5000 абаротаў?

break point.jpg
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
калі тачка крывая нумар 1 вы змянілі вр,але тады вы павінны ісці да змены іншых і ў іншых крывых, якія bp падобныя адваротным выпадку ? як, калі б я не зрабіў нічога
-
выбачайце, я не разумею.....пачнем трохі больш назад...я, калі дакрананне тое, break point, праціраючы яго ад 4500 да 5000 і потым, як вы кажаце, вы яго перанос у іншыя карты, напрыклад, час ўпырску карту педаль ціск турбо....на самой справе што я раблю?
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
Вы робіце так, што аўтамабіль мае карты, каб дабрацца да 5000 абаротаў той час, перш чым упірацца да 4500
-
проста тое, што значэнне ў карту, вам адпавядае, калі ты на 5000 абаротаў, а не за 4000. Уявіце сабе карту ў 3D ? як калі ampliassi восі, пашыраючы карту з лікам абарачэнняў больш высокай. Карту трэба знайсці значэнне (па восі Z) перасячэння двух восяў ў іх шэраг значэнняў. Гэтая серыя ? вызначаецца ВР для кожнай восі.
Паспрабуйце зрабіць графік з паверхні 3D ў excel і вы ўбачыце, што схапеце на лета іх значэнне
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума