Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: праграміст EMP20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76

праграміст EMP20

усім прывітанне.

хто-небудзь ведае такі праграміст?? ? "needhams".

там я гуляю дзе-то тыдзень: у пачатку прымусіў мяне пакутаваць, каб знайсці праграмнае забеспячэнне, каб зрабіць гэта пайсці на XP, убачыў, што праграмнае забеспячэнне, арыгінальныя былі, быў дыскеты....але зараз працуе.

? праграміст даволі састарэлай, мае зносіны праз дзверы "прынтэр". я хацеў бы выкарыстаць яго ў пк, не гэты порт і зрабіць там? я хацеў бы купіць USB-адаптар. Вы ведаеце, калі гэта рашэнне blockquote

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    21
    co робіць таксама ці я спрабаваў розныя адаптары usb, паралельны, але я не змог прымусіць яго працаваць з кніжкі

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    я се л я да гэтага часу гэтага праграміст і выкарыстаў яго на 2 ноўтбук з xp, адзін з lpt на мацярынскай плаце, а другі з адаптарам pcmcia lpt

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76
    Выбачайце, carmageddon, я не зразумеў, што тып адаптара, тое, што вы выкарыстоўвалі, вы, вы маглі б растлумачыць гэта больш падрабязна?

Як вы думаеце, гэта праграміст? Вы калі-небудзь былі цяжкасці? што-то рабіць у прыватнасці?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    у вас есць вэб-форма для пошуку інфармацыі

праграміст ? старое і мінулае, я выкарыстаў, каб запраграмаваць dil28, plcc28-32-44, psop44...і працуе добра...цяпер большасць праграмістаў мае AUTO-ID, падтрымка многіх сокетаў і eeprom і рэзка-й? хуткія і дакладныя.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 17-11-2013 да 13:17

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    21
    дзякуй carmageddon я не думаў, платы pcmcia . мне прыйшлі на розум старыя часы, калі вы выкарыстоўвалі stagnatore . рука спыняецца і добры выгляд

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76
    ок, дзякуй за тлумачэнні.

я заўважыў, што не ў стане прачытаць усе eprom.
    напрыклад, я не чытаю ST Microelectonix 27c512. што вы ведаеце, вы можаце? што-то зрабіць для вырашэння гэтай праблемы ці не c'? нічога не рабіць? прышчапіць адрозненне ад іншых заключаецца толькі ў брэнды...
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 19-11-2013 да 20:37

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •