Прывітанне, хлопцы, можаце даведацца, як вы робіце, каб закрыць ecu пасля яго адкрыцця, што пакласці, каб запячатаць вечка. З Павагай Джанфранка.
Прывітанне, хлопцы, можаце даведацца, як вы робіце, каб закрыць ecu пасля яго адкрыцця, што пакласці, каб запячатаць вечка. З Павагай Джанфранка.
я паклаў герметык чорны для пракладкі на рухавіку,то, устойлівай да высокім тэмпературам
У ачыстка перад закрыццем
шэры dellaloctite і тое ж, як і афарбоўванне !!!
Што такое заяц? Трус Abarth
я карыстаюся сіліконавай пракладкай wurth шэрая."
Але чорнай-то, каб закрыць тарцы чорнай-то і добрае, каб потым адкрыць яго, затым sar? pi? просты , ці я памыляюся
Я рада просты бутиловым клеем, для indenrci той, які выкарыстоўваецца ў панэлях дзвярэй, каб зафіксаваць ліст polionda або падобныя на раме дзвярэй. На востраве вільготны, не дубянее ніколі, вы выразалі з меншай сілай і без дапамогі спецыяльных інструментаў (пу? нават не цяпло) ІМХО. Я ermetizzato акварыум, які змяшчае алей dialettrico з ПК працуе гатэль (эксперыменты нядзелю) і правеў тры гады, перш чым smontassi!
Я пачынаю "чорная паста", карацей кажучы, сіліконавай пракладкай высокай тэмпературы рухавіка. Герметызуе выдатна, але я ніколі не спрабаваў адкрыць эбу, каб зразумець, калі гэта іп? легка або цяжка, чым арыгінальныя сіліконавыя.