Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 22

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54

погляд карту альфа 159 110kw ступеністая

Прывітанне ўсім я хацеў бы мець свае меркаванне на гэтую карту, таму што ў 5? і 6? мае некаторыя праблемы, то падымаецца хутка, а затым спыняецца раптам..., па меншай меры, у гэтым ? тое, што скардзіцца мой сябар. і быў выдалены fap і закрыцця egr
    я прыкладаю файлы...
    дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 02-11-2013 да 18:57

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў barrags Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім я хацеў бы мець свае меркаванне на гэтую карту, таму што ў 5? і 6? мае некаторыя праблемы, то падымаецца хутка, а затым спыняецца раптам..., па меншай меры, у гэтым ? тое, што скардзіцца мой сябар. і быў выдалены fap і закрыцця egr
    я прыкладаю файлы...
    дзякуй 159.rar
    Прывітанне barrags слухай, я зірнуў на карту і, па мне, час ўпырску, карэкцыі, чаму? пачынаюцца ў 300 бар занадта нізкім, так, як на схеме, то ў вас турба падоўжаны на 8%, не дакранаючыся абмежавальніка,чаму? вы не закранулі чыгуначных і яго relarivo абмежавальнік? Valcola egr не ? цалкам закрыты, я не разумею, як вы зрабілі, каб закрыць яе пара, магчыма, вы можаце паспрабаваць паўтарыць трохі лепш кіравання крокам паказана..................Фаза ўпырску, прыведзены арыгінальныя, чаму? па-мойму, ты пакуль яшчэ не дасведчаны, ці я памыляюся? Без? што вы offendi..................Я спрабую даць вам адзін савет і ацэнку ў адпаведнасці з маей оптыкай :-)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    выбачайце, я меў на ўвазе, winmap

на самай справе я зразумеў, што сані злегку муфты. для таго, набірае абароты, а затым апускаецца, каб падняцца паступова...

як прыходжу дадому, бачу ўсталяваць winols(я яго дзе-то), і я спрабую я змен, так што, магчыма, я пазнаю што-то. *манро я не магу сказаць табе гэтых адрасоў, таму што я не зрабіў гэта сам, але хацеў бы паглыбіць personalemte...пасля таго, як я адпраўлю тое, што зроблена мной...што я зрабіў ? толькі dpf і egr праз раз.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 02-11-2013 да 13:19

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    Прывітанне barrags слухай, я зірнуў на карту і, па мне, час ўпырску, карэкцыі, чаму? пачынаюцца ў 300 бар занадта нізкім, так, як на схеме, то ў вас турба падоўжаны на 8%, не дакранаючыся абмежавальніка,чаму? вы не закранулі чыгуначных і яго relarivo абмежавальнік? Valcola egr не ? цалкам закрыты, я не разумею, як вы зрабілі, каб закрыць яе пара, магчыма, вы можаце паспрабаваць паўтарыць трохі лепш кіравання крокам паказана..................Фаза ўпырску, прыведзены арыгінальныя, чаму? па-мойму, ты пакуль яшчэ не дасведчаны, ці я памыляюся? Без? што вы offendi..................Я спрабую даць вам адзін савет і ацэнку ў адпаведнасці з маей оптыкай :-)

я хацеў бы ведаць, як вы зрабілі, каб праверыць, ці фамільныя ўкладанні ўбачыў, што вы не патрабаванні,ваш адказ павінен быць пераканаўчым, таму што есць 2 рэчы, ці вы мяне пераканаеце сябе добра, ці я вымушаны вітаць вас і barrags або толькі сябе, ці толькі яго паглядзім
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я хацеў бы ведаць, як вы зрабілі, каб праверыць, ці фамільныя ўкладанні ўбачыў, што вы не патрабаванні,ваш адказ павінен быць пераканаўчым, таму што есць 2 рэчы, ці вы мяне пераканаеце сябе добра, ці я вымушаны вітаць вас і barrags або толькі сябе, ці толькі яго паглядзім
    Выбачайце msport, але сумленна кажучы я бачыў абмеркаванне жа размешчана карыстальнікам на іншым форуме, і я зрабіў " капіяваць " і " уставіць думаючы, адказ, які я даў ім, не думаючы, што ўсе яшчэ тут ўкладання я не магу іх праглядаць :-) Pardonnnnnnnnnnnnnn

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    Тое msport я ўжо адказаў нават у barrags практычна я падпісаўся нават на іншых форумах, акрамя гэтага, і я бачыў пост ідэнтычныя barrags у той atro сайт, таму? адказ прастадушна, не думаючы, што я не магу anocra прагляду укладанняў я скапіяваць і ўставіць як? што цюй? таму я прашу прабачэння за гэтую памылку, наіўна ок?

Я усталяваў winols..я знайшоў кіраўніцтва ў інтэрнэце....але ? казіно, таму што я не разумею, як, каб, калі трэба damos.....мне здаецца, цяжка, як autocad, калі я рабіў чарцеж :-))
    Barrags я настойліва рэкамендую, перш чым выкарыстоўваць winols набыць-й? вопыт працы ў галіне вы не даведаецеся ўсе і адразу
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 02-11-2013 да 22:01

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    Тое msport я ўжо адказаў нават у barrags практычна я падпісаўся нават на іншых форумах, акрамя гэтага, і я бачыў пост ідэнтычныя barrags у той atro сайт, таму? адказ прастадушна, не думаючы, што я не магу anocra прагляду укладанняў я скапіяваць і ўставіць як? што цюй? таму я прашу прабачэння за гэтую памылку, наіўна ок?
    ок, пераканаўчы адказ.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    *infinityecu ўпэўнены, што не я раблю, вы можаце мне нават абражаць, таму што яны не для гэтай кошту . я тут, я толькі даведацца. а калі я зрабіў я, але і мой сябар. я спрабую зразумець што-тое, каб заняць рукі, я, толькі што, не ? легка ведаць, як чытаць карту і інтэрпрэтаваць яе. у сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, я зрабіў іх я з раз. у якасці праграмы выкарыстоўваю пеўнік, але я не ведаю, калі гэта добра для аналізу карты. часам я проста з гэтай праграмай зрабіць копію і ўставіць, калі я тыя ж нумару hw і sw.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    *infinityecu ўпэўнены, што не я раблю, вы можаце мне нават абражаць, таму што яны не для гэтай кошту . я тут, я толькі даведацца. а калі я зрабіў я, але і мой сябар. я спрабую зразумець што-тое, каб заняць рукі, я, толькі што, не ? легка ведаць, як чытаць карту і інтэрпрэтаваць яе. у сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, я зрабіў іх я з раз. у якасці праграмы выкарыстоўваю пеўнік, але я не ведаю, калі гэта добра для аналізу карты. часам я проста з гэтай праграмай зрабіць копію і ўставіць, калі я тыя ж нумару hw і sw.
    шчыра ce што-то, што не вернецца, што я магу прасіць, што вы іх ложка файлы, то няма абсалютна след egroff і dpf off, файлы, за выключэннем некалькіх змяненняў, яны egr і fap актыўных.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Купіць galletto v2, калі gi? не c'? ты і пачынае рабіць вопыт, ты сам убачыш, што час ад часу што-то пачнеце інтэрпрэтаваць нават ты ;-)

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •