Прывітанне , Хто-небудзь з вас калі-небудзь чытаў і пісаў гэты блок кіравання ў j-tag з клонам del Galletto V53 ? ( Delphi DCM 3.7 AP )
Дзякуй !
Прывітанне , Хто-небудзь з вас калі-небудзь чытаў і пісаў гэты блок кіравання ў j-tag з клонам del Galletto V53 ? ( Delphi DCM 3.7 AP )
Дзякуй !
аўтамабілі
што аўтамабіль, і ?
Chevrolet Captiva 2.2LTZ 184hp
бд і jtag з абнаўленне за сакавік 2013 гады
толькі jtag з снежня 2012 г. абнаўленне
54 кітайскіх ці еўрапейскіх розніцу з 53 і што яны mcu і іншы матэрыял, якасць? розныя, і што працуе jtag і не мае патрэбу? курс даты, а таксама працуе на win7!!!!!
Яны называюць гэта 54, а потым я магу табе гарантаваць, што зараз есць абнаўленне да сакавіка 2013 г.!!!!
Мой сябар, ці хан паслаў абнаўленне ў верасні!!!!
я бачыў я і працуе ўсе і працуюць пратаколы, дададзеныя за сакавік 2013
вось гэтыя :
OBD драйвер CAN for Chevrolet Camaro Delphi LS3 Read/Write and Recovery, Кантрольная
New password Tricore SID 208 Ford - Land Rover
OBD драйвер CAN for Massey Ferguson EDC17CV44 Read/Write and Recovery, Кантрольная
OBD-драйвер для Isuzu Transtron Virtual Read / Write CAN Read/Write, Кантрольная
New password Tricore Tprot V11 Fiat
OBD-драйвер для Chevrolet Cruze, Captiva ECU DCM3.7 CAN Read/Write, Кантрольная
OBD driver for Opel Antara DCM3.7 CAN Read/Write, Кантрольная
OBD драйвер Renault Clio, Kangoo, Avant time, Валь-satis, Laguna, Twingo, Trafic ECU SAGEM 2000 аб/мін / RPMT K-line Read/Write, Кантрольная
OBD-драйвер для Jeep Compass/Patriot ECU Delphi CRD2.x CAN Read/Write, Кантрольная