Прывітанне ўсім, я зрабіў гэты мод і прашу ласкава меркаванне. Дайце мне ведаць, калі я магу загрузіць яе.
Прывітанне і дзякуй загадзя!
Прывітанне ўсім, я зрабіў гэты мод і прашу ласкава меркаванне. Дайце мне ведаць, калі я магу загрузіць яе.
Прывітанне і дзякуй загадзя!
Вы даведаецеся абмежавальнікі крутоўнага моманту таксама 86% у кропку , вы + з час inj
часткі + паступова з мінімальным крокам , карту ? няпоўнае
час inj???
якую карту інфармацыю датычна апраўдання????
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
я не ведаю, як называецца тытан, магчыма, ін'екцыі parzializzata map qulcosa .... аднак qantit? дызель
Дзякуй faberecu, на абмежавальнікі, прымаючы пад увагу, што ? аўтаматычная скрынка перадач, колькі я магу даць, як максімум?
часткі з 10 % на 15% і паменшыць дызель , павялічвае turbo 150 кропак, а таксама абмежавальнік , і паглядзець карту arrichimento у акк ? важна
боку заўседы, з крокам, мяккая і з 50% нагрузкай, у той абмежавальнік дыму ... не ў drivers мне здаецца, egr, здаецца, зачыняецца добра , нават калі ? posibile мець выключальнік , кампаненты з крокам 5%, а затым павялічваецца пасля выпрабаванняў
дзейнічайце з асцярогай, рухавікі ламаюцца ,нават для карты няслушныя або перабольшаныя
Яшчэ раз дзякуй fabercu, па-твойму, добра, пачынаючы з 1000 аб або ? лепш 1100/1200 аб дачыненні да абмежавальнікі крутоўнага моманту? Не магу знайсці абмежавальнік prex turbo, я мог бы паказаць адрас карты?
павінна быць 057818....
пытаць....
у дадатак да карце lim turbo? есць таксама 3 SVBL.......
Дзякуй манро, павінен быць адзін... але я не ведаю, што такое svbl, мне хто-то асвятляе?