-
Праблемы з клапанамі з аўто, gpl/метан
Я адкрываю гэты апытанне, каб даведацца, хто з вас мае або не меў праблем у клапанах з дапамогай аўто прыроднага газу/звадкаванага газу (ператворана пасля куплі). У выпадку, калі не было праблем, якія меры прыняў. Дзякуй
-
прывітанне CarloAv я працую ў майстэрні, упаўнаважанай фіят і аўтамабіляў з сістэмай lpg бачу кожны дзень, а метан не таму, што яны на сардзініі і тут nn існуе, метану для аўтамабіляў. праблемы pi? частае засмечаных фарсунак і легкіх ...у выніку алеістае рэчыва, якое становіцца своеасаблівай карычневай карамелі збіраецеся сапсаваць усю сістэму. для вырашэння гэтай праблемы звычайна мые ўсе карэктаваць легкіх з камплектам aposito, які змяшчае ўсе мембраны і пракладкі, у тым ліку,ачыстка фарсунак з ваннай ультрагукавой і замены фільтра . часам фарсункі nn захаванні і павінны быць замененыя,кошт складае 60 еўра. што тычыцца клапанаў я ? давялося толькі на nissan note з сістэмай gpl landi renzo, усталяваны з завода . клапаны спалены, і сядла клапанаў, разбураных ... машыны быў каля 80000 км. з рамонту? сядла клапанаў і клапаны, якія былі ўсталяваныя з іншага матэрыялу ... а я кажу вам, што матэрыял... я ? сказалі, apositamente для аўтамабіляў з газавай устаноўкай. я магу табе даць іншую інфармацыю. пагрузка на шасі фіят, каталог запчастак-арыгінальны , код клапанаў змяняецца на аўтамабіль з газавай устаноўкай, гэта азначае, што fiat, якія выходзяць з завода з газавай устаноўкай маюць клапаны адрозніваюцца ад fiat аднолькавых без сістэмы.спадзяюся, што гэта дапамагло з павагай
-
Дзякуй за тлумачэнне, так што ў вашым выпадку, калі клапаны ў сістэмах, якія працуюць на газе, ўяўляюць сабой праблему, якая ўзнікае рэдка, праўда?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
Прывітанне ўсім, праблема нараджаецца ад тэмпературы, выкліканая gpl pi? высокай бензін, седлаў клапанаў прызначаны для выкарыстання паліва бензін без свінцу, многія вытворцы аўтамабіляў вырашылі для манеўру гандлевых прадастаўляць аўтамабіляў з сістэмай gpl мала, улічваючы, што аўтамабілі былі сумяшчальныя з дапамогай гэтага паліва, але не ідэальна прыдатныя, рашэнне заключаецца ў замене седлаў клапанаў і новыя клапаны павінны быць якасці? аналагічныя або вышэй all' арыгінальнае абсталяванне. Некалькі рухавікоў не патрабуюць такога абнаўлення бачыў, як якасць? з выкарыстоўваных матэрыялаў.
-
я згодны з запал рухавікоў, Многія вытворцы не ўлічваюць, як Снд працуе ўнутры рухавіка, я працую ў майстэрні, упаўнаважанай Fiat і гарантыйнае абслугоўванне на аўтамабілях, якія працуюць на звадкаваным газе, што горны завод былі шматлікія бруд на инжекторах, на шчасце, яшчэ не да клапанаў, для? з інжэктараў яна становіцца гумавай, каб змясціцца рухавік gpl, не ? гэта не проста, акрамя таго, што, калі яны пачынаюць есць з км, што клапаны пачынаюць губляць р? з халоднай я ўсе ў майстэрні
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
З маіх частак працуюць шмат panda 4x4 старыя серыі, то есць версія з рухавіком Fire 1000 у карбюратар, для большай абсталяваны сістэмай lpg. Магу вас запэўніць, што на старых рухавіках не мае якіх-небудзь праблем, клапанаў і седлаў.
На некаторых ў мяне ўсталяваны рухавік 1.2 месца і пацвярджаю, што нават з гэтай мадыфікацыі мелі такой праблемы. Верагодна, усе гэта ? падлучаны таксама да сістэмам навакольнага асяроддзя і розных каталізатараў, якія павышаюць тэмпературу гарэння нашмат больш? высокія, чым старыя сістэмы.
-
Таму я заключаю, што зняўшы коткі або замяніўшы іх коткі менш блокаторы часткова вырашае праблему, дакладна?
-
На мой погляд, залежыць у вырашальны якасць? матэрыялаў, якія выкарыстоўваюцца ў цяперашні час.. не ясна, як рухавікі старыя і не прызначаныя для снд робіць digeriscano лепш сучасных аўто з завода усталяваны на заводзе.. механічныя праблемы зносу невядомых каля дзесяці гадоў таму, але цяпер яны вяртаюцца (клапанаў і седлаў, ovalizzazione цыліндраў..) усе выкліканыя матэрыялаў, вылічаюцца x доўжыцца правільны, ледзь-ледзь..
-
а я на гэтыя рухавікі li, сістэма gpl ўскосныя ін'екцыі, паколькі ставяць фарсункі непасрэдна на впускной засланкі часам мне даводзілася праколваць ці спілоўваць месца паветра для мінімальнай, у адваротным выпадку вы патушаныя
-
цалкам згодны з multibravo
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума