Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    24

Info Курсу і праграмнае забеспячэнне - -------- vs ---------

Усім прывітанне, я прашу інфармацыю, хто, можа быць, ен ужо? удзел ці мае paragonale прапанаваных паслуг ад 2 кампаній. Цане я бачу, што курсы працуюць па-рознаму, як этап навучання, і я прашу які-небудзь эксперт, калі згаджаецца, пачынаючы з Alintech маючы базавы курс pi? танны і праграмнае забеспячэнне-й? "просты" або, калі інфармацыя, прадстаўленая ў курсе, яны занадта абмежаваныя і не дазваляюць працаваць у манеры, дастаткова глыбокага, каб атрымаць прыкметныя вынікі.
    Тым часам я пачаў глядзець 2 праграмы, і я павінен сказаць, што winols ? магчыма, значна больш? тэхнічны і, магчыма, для пачатку не зусім падыходзіць?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    прывітанне джанлука 84 я вам магу параіць, вядома, што на ўзроўні форуму і devodire, што мне было вельмі добра, і павер мне я іх гвалтавалі, таму што пэўныя рэчы, нават элементарных, я не ўваходзяць у ўвазе, і з іх цярпенне і прафесіяналізм сення ў мяне пакет кліентаў. няма, то я хачу сказаць вам больш, таму што я не хачу ўплываць на людзей, з павагай

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    53
    Citazione Першапачаткова Напісаў марка Visualizza Messaggio
    прывітанне джанлука 84 я вам магу параіць, вядома, што на ўзроўні форуму і devodire, што мне было вельмі добра, і павер мне я іх гвалтавалі, таму што пэўныя рэчы, нават элементарных, я не ўваходзяць у ўвазе, і з іх цярпенне і прафесіяналізм сення ў мяне пакет кліентаў. няма, то я хачу сказаць вам больш, таму што я не хачу ўплываць на людзей, з павагай
    Але ? вядома ў жывую або праз інтэрнэт?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    24
    Прывітанне, міша, і дзякуй за інфармацыю. Між тым, гэта не ўмова, чаму? кожны выказвае свае, і кожны савет ? заўседы добра прымаю. Шчыра кажучы, я не ведаў, инициирующих курсы і не ведаю, што ****llo інфармацыі вы атрымліваеце, чаму? гуляючы ў сеткі я ўжо? зразумеў, што ? галіны, моцна "браніраваны", як тады ? таксама правільна, што, як, чаму? каб даведацца, як вы інвесціруеце час і грошы. Я б у любым выпадку цікава ведаць, хто-то адрозненні, і дзе, на вашую думку, былі б грошы выдаткаваныя... і ў той жа час, калі вы можаце паказаць мне, дзе знайсці інфармацыю па курсе, на форуме есць і ўдзячны.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    глядзіце, каб у дачыненні да курсу пайшлі ***** да admin і дадуць шмат больш тлумачэнняў мне

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    вы пу? зрабіць так, што чалавек, праз інтэрнэт, па-відаць, я зрабіў гэта асабіста, і я павінен сказаць, я знайшоў-й? добра, што таксама рэкамендацый з першых карт, на працягу курса вам будзе растлумачана усе падрабязна.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    53
    Як выдаткі? Pi? ці няма...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў Julez Visualizza Messaggio
    Як выдаткі? Pi? ці няма...
    на выдаткі я не магу сказаць, я зрабіў поўны пакет, таму я не магу сказаць вам дакладную кошт

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    24
    Ну мне здаецца-й? правільна звяртайцеся з зацікаўленымі бакамі, каб кошты і ўмовы.... На курсах ад мяне, згаданых ніхто не мае інфармацыі?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    калі мандат просты email будзе ўсе больш ясна залозы, здаецца, што вы губляеце час, калі вы сапраўды зацікаўленых у метро сувязь есць:

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •