Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 31

Абмеркаванне: Погляд карту альфа 147

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392

Wink Погляд карту альфа 147

прывітанне ўсім я знайшоў гэты мод ўнутры эбу есць 147 150cv майго сябра, машына ў парадку і штурхае па-сапраўднаму моцным, у той час як для? скардзіцца recovery і машына-расліна 2100 абаротаў, аднак дыягназ не адлюстраваны без памылак і перазагрузкі, аўтамабіль ідзе добра, DPF выключаны з карты, але не з адкрытай трубе, але з cat старой еўра-3, лямбда-зонд, і па-ранейшаму падлучаны, але ен nastrata тое, што я не бачыў.
    што можа быць прыкладаю крычы, што ен даў мне, і мод, які я прачытаў, я, на врі і ўжо размешчана у базе дадзеных

Дзякуй усім і добрых выходных http://www.professionalchiptuning.ne...ons/icon12.png
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Які-небудзь спецыяліст, які дапамагае мне, калі ласка,

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    прыбіраючы кіравання fap былі знятыя таксама dtc, а затым і' за тое, што ў вас няма памылкі ў дыягназе, аднаўленне гэтай зоны, а затым праверыць, пакуль не загарыцца mil і паглядзець, дзе і што, так і не ідзе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Па-любому ей dtc крычы, нават калі памылка dpf, ці я павінен паспрабаваць ricavarli на карце крычы і выключыць іх з палітыкі...appeno я л памылку, падкажыце, а між тым ****llo карты, як мы месі, мяркуючы, што не было зроблена мной

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я лепш крычы ўсей вобласці, dtc, а затым паглядзець, што ен кажа вам, у карту і быў крануты, мала, але калі добра да кліента.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Я я спрабаваў з машыны і ідзе вельмі добра штурхае непрыкметна і вельмі лінейны, у любым выпадку дзякуй за адказ і параду, бо кліент і вельмі занепакоены гэтай памылкі я хацеў бы ведаць, калі з гэтай картай можаце зламаць рухавік або іншага, ен хоча застацца з машынай з гэтай карты, але праблема вырашана
    Яшчэ раз дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    знайсці памылку, а затым ліквідаваць праблему.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    знайсці памылку, а затым ліквідаваць праблему.
    тады я вырашыў праблему аднаўлення ў DP была няправільна ўсталяваная гальштук, і, як у ваннай была ўцечка выхлапных газаў я заўважыў, перавядучы яе крыху агрэсіўнай у працягу 15-20 хвілін, і я адчуваў, smarmittare было ад DP я адразу заўважыў страту і назад у парадку, усе, зараз не працуе ў recovery, а што тычыцца карце DTC можаце вы даць мне які-небудзь адрас, у прыватнасці, пакласці назад крычы, бо я хацеў бы, што калі здарыцца што-то яшчэ, акрамя аднаўлення я б класічны папярэджанне "няспраўнасць рухавіка" можна??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Вядома, на самай справе, я пераязджаю ў дачыненні я проста хацеў бы ведаць, калі з дапамогай гэтай карты кліент можа пашкодзіць аўтамабіль

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    па маім сціплым меркаванні, няма.

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы