Я лічу, што гэты інтэрфейс (carprog full 4.01) выпадкова і, шчыра кажучы, я яшчэ не зразумеў які ? яго асноўная функцыя і якія яго peculariet?. Хто-то мне можа праілюстраваць, у прынцыпе, што f? цікава??
Прабачце, на nubbiaggine...
Я лічу, што гэты інтэрфейс (carprog full 4.01) выпадкова і, шчыра кажучы, я яшчэ не зразумеў які ? яго асноўная функцыя і якія яго peculariet?. Хто-то мне можа праілюстраваць, у прынцыпе, што f? цікава??
Прабачце, на nubbiaggine...
Opel Saab ПСЖ-16 чытаць eeprom immo off. Вельмі прыемна працаваць з OPEL
з гэтай toll можаце таксама чытаць файлы аварыі ў паслядоўны некаторыя машыны без адкрыцця ecu...
усталюйце праграму, што там у камплекце, выбар брэнда, а затым паглядзець ўнутры напісаныя ў ecu, што назад.....
cos'? файл crash sno74??
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
файл краху, калі ўспыхвае падушка бяспекі мы гаворым, эбу падае і патрабуецца новы дамп.....
таксама дакладна, што ўсе клоны, што есць вакол, служаць вельмі мала, улічваючы, што на тысячу пратаколаў, тыя, якія на самай справе працуюць на 10%...
праўда, па мне клон ? трагедыя , па меншай меры мой! dash нуля не ўдалося зрабіць , але, можа быць ? мой , цяпер мне прыходзіць у замене аднаго in bad dad, мабыць,