Вынікі з 1 па 8 з 8

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591

Карту Lancia Ypsilon 1.3 multijet 75CV

месца на карце lancia Ypsilon 1.3 Multijet 75 л. з., DSG, зробленыя мной, для вучобы, для новых карыстальнікаў, што для думкі ад самых вопытных

Дадам, што карты 1 і 2 турбавалі, 1 да мінімуму дрыжаць і 2 у мета-газ пасля 1750 рабіў я, 4-я пераробленая з **** у спакоі ў пк дома ? значна лепш, хоць першыя 2 на месца-нетбук, 3-цяпер кліент бо маючы правільнае хутка на нетбук murava за некалькі секунд да 3000 абаротаў, 4 ўсклалі на яго груз заўтра, але павінна быць ок.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Прывітанне tidus,
    але ваш пост і свае меркаванне?
    ці вы хочаце падзяліцца вашай працы?
    quadrando карты і заўважыў, што пакінуў Lim.пара, магчыма, за межамі драйвер крычы, каб ваш выбар?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Карту 4 ? ок, гэта добра,, ? файл для вывучэння новых карыстальнікаў, я не закрануў усе абмежавальнікі крутоўнага моманту, так? некаторых я не меў патрэбу, ? для жанчыны, на самай справе ? нават занадта старанна, была ў такім захапленні, скардзіўся, таму што ен не мог у гару, потым DPF, так было добра, туды асцярожна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    прывітанне думку, што праграму вы выкарыстоўвалі для мод карту?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Выкарыстанне ECM titanium

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    Выкарыстанне ECM titanium
    Калі вы стварылі драйвер, усе карты з драйвера, які вы закранулі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    няма, дастаткова таго, што вы шукаеце тут, на форуме і вы знойдзеце ўсе, тут c'? усе, каб супаставіць кожны аўтамабіль, проста шукаць у ніжняй частцы 1.3 multijet 75cv і 90cv, як карты ? аднолькава, што-то змяніць тут і, і, можа быць, з'? некаторы зрушэнне на картах і турбіна ? кіруецца з фіксаванай геаметрыі, але заўседы сэнсарамі, але ў цэлым яны ідэнтычныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    няма, дастаткова таго, што вы шукаеце тут, на форуме і вы знойдзеце ўсе, тут c'? усе, каб супаставіць кожны аўтамабіль, проста шукаць у ніжняй частцы 1.3 multijet 75cv і 90cv, як карты ? аднолькава, што-то змяніць тут і, і, можа быць, з'? некаторы зрушэнне на картах і турбіна ? кіруецца з фіксаванай геаметрыі, але заўседы сэнсарамі, але ў цэлым яны ідэнтычныя
    Вы то, я ведаў гэта ... я проста Хацеў стварыць драйвер ў камплекце

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •