Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Абмеркаванне: Gick

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120

Gick

Прывітанне усе, я яшчэ не ведаю нічога. Я хацеў бы зрабіць, каб запал-аўтамабілі гэта мастацтва з rimappature, робяць электрыкі, а механік у майстэрні, я чуў, што гэта ? мой шлях. Я спадзяюся, што змагу праехаць да ніжняй, павялічваючы свае веды і condividendola з вамі карыстальнікаў форуму. І дасягнуць поўнага ўсведамлення і логікі, любое змяненне або параметр, які andr? дакрануцца, пакідаючы, аднак творчы падыход?, вынаходкі і адкрыцця, чаму? пі? вялікія розумы не зрабілі гісторыю, чаму? вы абмежаваныя ў normalit

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    97
    сардэчна запрашаем.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Прывітанне gick сардэчна запрашаем на форум..? у прэзентацыі вы павінны паказаць, як вас клічуць, ад куды, напішыце, колькі вам гадоў і інш.. добры працяг..
    Цярпенне і цнота моцных..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Пескароў
    Паведамленні
    75
    Добра прыехаў

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    сардэчна запрашаем,дайце нам больш інфармацыі аб сабе.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    Асс, прабачце, вы маеце рацыю, што груба, што я быў. Мяне клічуць Джэймс я Бастыліі ў правінцыі Мадэна,мне 23 гадоў, працу ў якасці электрыка/механотронный у спецыялізаванай майстэрні, упаўнаважанай Fiat, вучань.
    Карыснай інфармацыі на гэтым форуме-матывацыя, па якой я падарожнічаю, у сілу гэтай дарозе, cio? мае рэчы павінны быць унікальнымі ў сваім родзе, я не магу прыняць любыя аб'екты, і альбо пакінуць яго ў спакоі com'?, павінен мець што-тое свае, што робіць яго унікальным у сваім родзе. З гэтай фразы можна? зрабіць выснову, што нават аўтамабіль ? усе карыстацкія. прадстаўніцтва важны аспект, я не прымаю, так, што cos? і проста, я павінен зразумець, чаму? што і яго логіка да гэтага моманту застаецца для мяне бессэнсоўна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    87
    сардэчна запрашаем....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Паведамленні
    911
    Прывітанне і дабро запрашаем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    Дзякуй усім за цеплы прыем, я прачытаў шмат тэм на форуме, але няма, я адказаў нічога, чаму? у мяне не было нічога цікавага, каб сказаць, і я аддаю перавагу не казаць, калі мне няма чаго сказаць, што мае сэнс і карысна, я б хацеў папрасіць інфармацыі па мне orami лячыць і перагледжанай што? я не змог знайсці, мне б ўстаць на шлях, каб стаць rimappatore, але не з серыі тых, што scroccano карты, цікава, коска тут і коска, і пасля 20 паведамленняў, яны карту зрабілі. З серыі тых, тыпу нашы адміністратары, якія маюць 2 вялікіх cocones і прывесці нас дадому, паесці, у канцы гэтага месяца. бачыў, што для мяне аргумент ? усе яшчэ пакрыта таямніцай? есць абмежаванні для таго, каб дасягнуць гэтай мэты? я няма я школа электронікі і нават інфарматыкі.
    Затым я хацеў спытаць, што тыпу шлях пу? распачаць, каб прыйсці да гэтай мэты, іт-дырэктар? безумоўна, зрабіць курсы, але потым?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    133
    Сардэчна запрашаем!!!

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні