Вынікі з 1 па 5 з 5

Абмеркаванне: чытанне км tacho pro eeprom 93cx6

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    АЧИРЕАЛЕ
    Паведамленні
    9

чытанне км tacho pro eeprom 93cx6

Хто-небудзь з вас спрабаваў прачытаць eeprom 93cx6 з tacho pro (клон) з адаптарам пастаўляецца ў скрынцы??
    я спрабаваў чытаць і рэдагаваць спідометр на yamaha R1 2008 года, але ўжо я чытаў дадзеныя не рэальныя, напрыклад, 98000 з 1800 рэальных,а затым паспрабаваць напісаць мне кажа калі ласка, праверце падлучэнне, а ? усе ок!!!
    Другі ? кідалі ў тако ці я памыляюся ў чым-то??
    паўтараю, што злучэння і зварныя швы як выконваюцца ўручную, fornitomi (china) вядома!
    chido пары і калі хто-небудзь з вас меў падобны вопыт

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    пра падліку асабіста я лічу яго выдатным інструментам для тых, хто з практычнасцю? з электронных кампанентаў, вашы праблемы, і што вы не чыталі прыгожыя Eprom і ў вас напісана аднолькава, cio? калі тако не чытае добра, ці спасылку, ці няправільная версія значэнне < sar? няправільна, легкі дадзеных у выпадку...
    вы, быўшы, што вы заўважылі, што < былі не тыя, што вы змянілі іх аднолькава, і вы іх напісаныя..
    у стадыі напісання і параўнання вам вяртаецца паведамленне пра памылку " дадзеныя не роўныя праграмаванне не ўдалося, але праграмаванне ? адбылося занадта перапрашыўкі Eprom з дадзенымі, створанымі ў выпадку, падліку..
    каб абыйсці гэтую праблему, трэба перачытаць прыбораў таго ж тыпу і перапісаць яго на свой або знайсці файлы, змяняць км і перапісаць яго, усярэдзіне Eprom
    Цярпенне і цнота моцных..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    АЧИРЕАЛЕ
    Паведамленні
    9
    дзякуй backgroop,на самай справе будзе так, як вы кажаце, і таму, што " падтрымлівае многія тыпы r1, але без указання года або больш,зараз " легкі " файл з іншага падобнага інструмента і scrivero аб тым, згаданай вышэй, акрамя таго, я хацеў chiderti калі я чытаць e2prom (93cx6), але усталяваны на інструмент, які не падтрымліваецца о'кей, я магу прачытаць, занадта????

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Вы можаце прачытаць, як правіла, і захаваць яе на інструменце, але і мне чытаць поўны падліку прымушае чытаць толькі ў 4 кб замест 8 кб.. толькі частка, характэрнай для дадзеных зацікаўленых.. вы можаце таксама экспартаваць на пк, выкарыстоўваючы кабель rs232 і адпаведнае праграмнае забеспячэнне ( nn, я не памятаю, як гэта называецца, але калі вам цікавіць вас, я лічу)
    Цярпенне і цнота моцных..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    АЧИРЕАЛЕ
    Паведамленні
    9
    Капуста, ты вельмі добры,я ведаю, што вы мне кафэ? або яшчэкалі не маглі б вы паказаць мне праграму і як мне падлучыць тахометр на ўспаміны, табе б вельмі спадабалася............

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •