Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 57

Абмеркаванне: Супастаўленне 500 Abarth

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    17

Супастаўленне 500 Abarth

Прывітанне,
    у мяне есць просьба.
    Я практычна з файла ori пару Abarth SS сяброў, арыгінальныя файлы (я параўнаў іх з тымі, прысутнічаюць тут у раздзеле " ori-файлы), цяпер я выгрузкай на дзве машыны, акцыі (135hp).
    Эбу рухавіка ? тыя ж, змяняецца знешні код, але гэта сапраўды такі жа мадэлі, то я думаю, няма неабходнасці мець праблем (максімум прыйдзецца? выправіць дату?).
    Вы зрабілі 500 Abarth?З дапамогай якога інструмента і праграмнага забеспячэння параіце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    133
    Мы гаворым пра 500 новы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    133
    Не, я проста хацеў ведаць, калі гаворка ідзе аб апошняй версіі, вось і ўсе!!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў dantesfx Visualizza Messaggio
    Прывітанне,
    у мяне есць просьба.
    Я практычна з файла ori пару Abarth SS сяброў, арыгінальныя файлы (я параўнаў іх з тымі, прысутнічаюць тут у раздзеле " ori-файлы), цяпер я выгрузкай на дзве машыны, акцыі (135hp).
    Эбу рухавіка ? тыя ж, змяняецца знешні код, але гэта сапраўды такі жа мадэлі, то я думаю, няма неабходнасці мець праблем (максімум прыйдзецца? выправіць дату?).
    Вы зрабілі 500 Abarth?З дапамогай якога інструмента і праграмнага забеспячэння параіце?
    вы павінны загрузіць файл copleto не толькі тое, ад 832kb але той, 2 мегапіксэльная, каб ператварыць яго ў сс і не трэба, краніце e2p, калі вы павінны былі служыць у мяне есць " поўнае чытанне"
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Пескароў
    Паведамленні
    75
    Я зрабіў з Гала

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    52
    Я не зусім зразумеў : дапусцім таго, каб зрабіць камплект SS "хатні". Што тычыцца эбу, прымаючы файл SS з ж колькасць HWпроста скапіяваць 832Kb праз паслядоўны порт? Ці нават з той жа HW эбу ідуць напісаныя 2Mb цэлыя?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў spatullo Visualizza Messaggio
    Я не зусім зразумеў : дапусцім таго, каб зрабіць камплект SS "хатні". Што тычыцца эбу, прымаючы файл SS з ж колькасць HWпроста скапіяваць 832Kb праз паслядоўны порт? Ці нават з той жа HW эбу ідуць напісаныя 2Mb цэлыя?
    як вы не зразумець, табе толькі што напісаў вышэй legendaryslave.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    52
    Выст? сказаць, што я тупы : легендарныя адказаў на dantesfx; dantesfx не ўдакладніў пытанне колькасць HW, але казаў увогуле пра "той жа блок кіравання, знешні код адрозніваецца", ? было час, смутны.
    Я задаў пытанне, pi? спецыфікацыя : З Ж КОЛЬКАСЦЬ HW ? а вам прыйдзецца напісаць 2Mb для ўсяго?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Выст? сказаць, што я тупы : легендарныя адказаў на dantesfx; dantesfx не ўдакладніў пытанне колькасць HW, але казаў увогуле пра "той жа блок кіравання, знешні код адрозніваецца", ? было час, смутны.
    Я задаў пытанне, pi? спецыфікацыя : З Ж КОЛЬКАСЦЬ HW ? а вам прыйдзецца напісаць 2Mb для ўсяго?
    пачынаючы пакласці файл з двух мега на 130 з 160 л.с. не адрозніваюцца hw, але толькі для soft
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    не я меў на ўвазе зусім сказаць, што ты дурны, і гэта было так ясна, што калі рабіць змены гэтага віду, вы павінны заўседы пачынаць з таго ж hw, і тады вам прыйдзецца пісаць поўны файл у 2 мб, таму што акрамя крывых змяненне кіравання.

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •