HELP!!!! scodifica агульнай альфа-145 1400 twind spark ecu bosch m1.5.5
прывітанне хлопцы, я прашу дапамогі, каб scodifica, што я раблю на alfa 145 1400 twin spark я спрабаваў scodificare экю, паклаўшы яго ў boot, і на экскурсійнае вынікаючы схеме galletto2 нешта напісана, і ўсе нічога, але аўтамабіль не заводзіцца у дадатку файл, які я напісаў "без чаргі" ХТО-то МОЖА МНЕ дапамагчы???? дзякуй p.s. я магу яшчэ трапіць нават у дыягназ!!!
тады прабачце, я забыўся...... з дапамогай схемы пеўня 2 не робіць, нават не дадзеных, а не з дапамогай схемы ecuvonix вы ў тым сэнсе, я падключыў усе плюсы і k-line і загрузкі, як кажа певень яшчэ я падключыў усе правады масы, што кажа ecuvonix толькі так я магу зрабіць і запісу дадзеных месца ўсе і 2 рэжымамі, што ад сонца nn працуюць...... іх месца ў дадатку ТАКІМ чынам Я ЗВЯЖУ ЎСЕ ПРАВАДЫ Ў АБЕДЗВЮХ СХЕМАХ ТОЛЬКІ ТАК ІДЗЕ.........
тады да базы, вы павінны выкарыстоўваць або схему, або іншае, не абодва рызык абсмажыць ecu заўседы, што gi? не вы зрабілі, у залежнасці ад таго, што адзін ад id, якіх ты паставіў над ecu, не ? у boot,
калі ? не трэба забіваць < і інш экю не ў вас ўвод у boot правільна
Я з galletto v48 я перапісаў адзін 1.5.5 для opel у школе, выкарыстоўваючы схему, набор пеўня V2 для fiat, як ваша, не паставіць у boot, але рабіць запісы нармальным пасля mpps мяне ен заблакаваны на стадыі перапраграмавання.
Калі ласка, праверце спасылкі, і вы ўбачыце, што калі ты не парушыў нічога, вы зможаце без праблем.