Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 38

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    75

HELP!!!! scodifica агульнай альфа-145 1400 twind spark ecu bosch m1.5.5

прывітанне хлопцы, я прашу дапамогі, каб scodifica, што я раблю на alfa 145 1400 twin spark я спрабаваў scodificare экю, паклаўшы яго ў boot, і на экскурсійнае вынікаючы схеме galletto2 нешта напісана, і ўсе нічога, але аўтамабіль не заводзіцца у дадатку файл, які я напісаў "без чаргі" ХТО-то МОЖА МНЕ дапамагчы???? дзякуй p.s. я магу яшчэ трапіць нават у дыягназ!!!
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    75
    ніхто??? я маючым адбыцца трэба, хлопцы!!! дзякуй!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    інтэрфейс, які вы выкарыстоўваеце? вы ўпэўненыя, што правільна пастаў у boot?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    75
    добры дзень выкарыстанне galletto 2, вы, я думаю, увод у boot для добра, таму што ен напісаў да 100%......... але машыны трэба nn часткі

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    што напісаў (ла) не азначае, што ? была пакладзена ў boot ці можаце вы дайце мне экран?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    75
    калі хочаш, я прыводжу дадзеныя ecu, што вы маеце на ўвазе пад экран??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    75
    тады прабачце, я забыўся...... з дапамогай схемы пеўня 2 не робіць, нават не дадзеных, а не з дапамогай схемы ecuvonix вы ў тым сэнсе, я падключыў усе плюсы і k-line і загрузкі, як кажа певень яшчэ я падключыў усе правады масы, што кажа ecuvonix толькі так я магу зрабіць і запісу дадзеных месца ўсе і 2 рэжымамі, што ад сонца nn працуюць...... іх месца ў дадатку ТАКІМ чынам Я ЗВЯЖУ ЎСЕ ПРАВАДЫ Ў АБЕДЗВЮХ СХЕМАХ ТОЛЬКІ ТАК ІДЗЕ.........

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    тады да базы, вы павінны выкарыстоўваць або схему, або іншае, не абодва рызык абсмажыць ecu заўседы, што gi? не вы зрабілі, у залежнасці ад таго, што адзін ад id, якіх ты паставіў над ecu, не ? у boot,
    калі ? не трэба забіваць < і інш экю не ў вас ўвод у boot правільна

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    75
    Але чаму тады ў адпаведнасці са схемай пеўнік nn ідзе??? і калі я раблю толькі тое, што ecuvonix нават?? Скажыце, а працэдура працуе???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я з galletto v48 я перапісаў адзін 1.5.5 для opel у школе, выкарыстоўваючы схему, набор пеўня V2 для fiat, як ваша, не паставіць у boot, але рабіць запісы нармальным пасля mpps мяне ен заблакаваны на стадыі перапраграмавання.

Калі ласка, праверце спасылкі, і вы ўбачыце, што калі ты не парушыў нічога, вы зможаце без праблем.

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •