-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
Праблемы Ford Focus 1.6TDCI
Прывітанне, хлопцы,
у мяне праблема з Ford focus 1.6 tdci практычна кожны час ад часу загараюцца усе індыкатары на прыборнай панэлі замест < з'яўляюцца ўсе liniette і не прымае праводцы акселератара,дыягназ мне памылку лінія can праводцы акселератара,стоп,стоп, стоп счаплення і адсутнасць сувязі з панэллю інструментаў, я нават пра педалі, але вынік не мяняецца
У вас выпадкова якія-небудзь ідэі?Вядома, былі правераны ўсе масы і пін-код з эбу
Вялікі дзякуй за ваша супрацоўніцтва
-
гэта ? у problemone.... упэўнены на 100% c'? блок кіравання няспраўнасць ў лініі can... вы праверылі, можа быць, вы знайшлі нейкі блок кіравання, падлучаны, але не на сувязі, калі вы сутыкаецеся з такой праблемай??? я на gt 1.9 jtd, я даваў няспраўнасці abs, asr, чэргі на рамкі, і аўтамабіль не заводзіўся.... у дыягностыцы эбу рухавіка быў падключаны, але не ў сувязі ў лініі can, калі аказалася, дэфект
-
я да controlleri да генератара і акумулятара. з электронікай проста падзенне або ўсплеск напружання, каб зрабіць яе з розуму.
-
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
пошты-то дадзена больш, машына больш-менш, але як раз на гэтыя машыны ? у рамках, што есць праблемы.....
-
экю мае зыходны файл?? можа быць, dtc не бачыце іх proprioper файл, не ? крычы!
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
кантралюе карціна... ? падлучаны да ecu разам у замку ключ, код иммо
-
як ужо сказаў, polini, я controllerei рамкі , што іх, выступае ў якасці органа ў мяне ? трапілася праблема на ўзмацняльнік руля і ў рэшце рэшт менавіта ен даваў вар'ят.
-
паштовыя коды няспраўнасці, калі яны ў вас есць, што дэфект сустракаецца на фокус... Паглядзім, калі мы кажам аб адным і тым жа. Тым не менш, гэта, верагодна, з стратай кадоўкі варыянтаў вырашаецца з telecodifica праз інструмент афіцыйны форд. Цябе гэта адбываецца кожны малы запускаў, ці не так? А мы бачым гэтыя коды, і мы стараемся, каб лепш зразумець. І гэта было напісана ен машыны або ? - крычы ? калі вы з інструментам і браніравалі???
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
Дзякуй, Хлопцы, вы былі вялікімі ў адказы, я вырашыў рамонту прыбораў я адкрыў яго, і я знайшоў некалькі швоў маршрутаў
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума