прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з dobl? 1.3 mjt я замяніць портафильтр,поўны і арыгінальны,і цяпер, працягвае з'яўляцца памылка на бк у sensora вады ў дызельным паліве!вы думаеце, што пу? залежаць?
загадзя дзякуй!
прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з dobl? 1.3 mjt я замяніць портафильтр,поўны і арыгінальны,і цяпер, працягвае з'яўляцца памылка на бк у sensora вады ў дызельным паліве!вы думаеце, што пу? залежаць?
загадзя дзякуй!
Bh? спачатку пераканайцеся, што на самай справе не ў прысутнасці H2o ў дызель
Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)
можа быць, вы ? зламаў провад, раз'ем або ? менавіта fallato.... табе служыць яшчэ адзін, каб паспрабаваць.
Пайсці і стукнуць яго бяспечным для праблемай, як гэта ? даволі немэтазгодна..
абнаўленне эбу fiat
дзякуй усім за адказы рага!тады ў парадку..*Мэта праверкі h2o ? было першае, што я зрабіў,але няма вады!другі я адключыў новы раз'ем і распыляецца аднаўляе кантакты,але так жа без выніку!*blackwolf76 раз'ем і ўсе кантакты ў presetta ок, і ўзяць,каб паспрабаваць ? амаль немагчыма,gi? мець гэта ? было цяжка,4giorni чакання!..*sebastiano345 нават абнаўленне эбу на фіят?я максімум, я думаў выраўноўвання проксі!
![]()
continuita' паміж праводка і эбу вы зрабілі ? можа быць enterruzione ne праводкі сволач, fiat
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Прывітанне Legendaryslave дзякуй за цікавасць! Я не рабіў ніякай праверкі, як правіла, па той простай прычыне, што да замены які фільтруе элемента ен ніколі не дастаўляў мне непрыемнасцяў у гэтым родзе! Л я замяніў, так? з'яўленні расколін і ўцечка дызельнага паліва!
Але портафильтр ? тое, з пластыка або з падтрымкай з алюмінія?
І тады праблема заключаецца ў portafilto або датчык няспраўны саветы ідуць ад падрыўніка і ўзяць для тэсту
ці, можа быць, калі вы, здараецца, некаторыя аўтамабілі падобнае ў майстэрні, і паспрабуйце на імгненне...