Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 42

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di david
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113

погляд карту альфа 159 1.9 q-tronic

прывітанне..
    цікава, погляд на карту, якую я зрабіў для майго 159... і досыць легкі... і авансавыя плацяжы не былі змененыя маей волі..
    прымаю любую крытыку.. файл врі і' у базе дадзеных форуму.., і дакладнасць у edc16c39 576_754
    аўтамабіль мантуе акп...
    ло даказана... і коціць вельмі добра... адзіны недахоп.. вечарам з аўто ззаду і фарамі.. я бачу, трохі дыму..

прыкладаю карту...

я забыўся... аўтамабіль мае egr фланцевый зачыненыя .. няма dpf... і swirl зрэзаць...
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-08-2013 да 21:12

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di davidehfnos
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Паведамленні
    90
    Прывітанне карту і легкі, але можа быць добра,дым,і нармальна, таму што цяпер вы без fap

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    дзякуй, давід.. (хахаха омонимы...)
    таму я магу трымаць яе.. вы не рызыкуеце пашкодзіць... дзякуй..!!

я ўбачыў, што гэта была загружана больш чалавек...
    мы прымаем таксама і іншыя меркаванні...!! і, магчыма, некаторыя парады, каб выціснуць яшчэ нейкія коні... без перабольшання... з-за аўтаматычнай каробкай перадач..
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-08-2013 да 21:13

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    вас у курсе, толькі мод?? чысціць, у крычы. у вас есць больш posibilita, што вы даць руку.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    мне здаецца, што ад правіл.. крычы ідзе размешчана ў базе дадзеных... і есць..
    для палягчэння рэч.. я пастаўлю спасылку...

павінна быць, гэта... http://www.professionalchiptuning.ne...9&d=1339922984

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    мы кажам, што rail можаце ісці,абмежавальнік, але маглі б зрабіць гэта, нават трохі ніжэй,ціск турбо ок і абмежавальнік, але нават гэтага апошняга, высокага, без прычыны,карту педалі, і час можа ісці, але лабавое палітыку не ідзе,бо не будзеш страляць прагрэсіўны,але проста лішак магутнасці,для астатніх abasserei абмежавальнік крутоўнага моманту і зраблю гэта, пачынаючы трохі пасля.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    так.. дапусцім, што я перабольшыў з абмежавальнікамі... для астатніх і ок... (дзякуй)
    для абмежаванні крутоўнага моманту.. мы кажам, што гэта была праверка.. звычайна ўстаю каля 2000 абаротаў.. ці крыху менш..
    скажам, для таго, каб скарэктаваць карту педаль у абмежавальнік крутоўнага моманту.. я хацеў зрабіць гэты тэст.. што ўжо арыгінале значна больш, педаль значэнне абмежавальніка (да 2000 абаротаў) і розніца, што я заўважыў.. гэта што, дакрануўшыся да праводцы акселератара на мінімум абаротаў.. найбольш развялі.. то есць.. соль лепш..
    цяпер я хацеў бы мець трохі больш brio.. вакол 2250/2500 пра... маючы зняў swirl фізічна.. адчуваю невялікае зніжэнне (у стральбе)... як я магу абыйсці гэтую праблему??

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    прывітанне..
    я problemone... як карта раней загружанага на аўто (не на форуме), а гэта выклікае ў мяне recovery без індыкатараў.. (поспех 10 мін назад)
    тое, што можа быць...?? арыгінал не праблема.. у той час як гэты і папярэдні... мне ствараюць recovery...
    датчык prex дыферэнцыяльнай.. і адключаны ад dpf.. і гэтак жа выдаліў карту, такім чынам, выключаюць...
    што можа быць??

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў дэвід Visualizza Messaggio
    прывітанне..
    я problemone... як карта раней загружанага на аўто (не на форуме), а гэта выклікае ў мяне recovery без індыкатараў.. (поспех 10 мін назад)
    тое, што можа быць...?? арыгінал не праблема.. у той час як гэты і папярэдні... мне ствараюць recovery...
    датчык prex дыферэнцыяльнай.. і адключаны ад dpf.. і гэтак жа выдаліў карту, такім чынам, выключаюць...
    што можа быць??
    выбачайце, таму што датчык і' адключаны?
    і чаму яго выключыць як праблему?
    па мне, праблема можа быць менавіта ен, што і разеткі,акрамя таго, што ты зрабіў defap?
    таму што вы ідзяце ў recoveri без справаздачнасці ў дыягностыцы менавіта таму што defap гэта робіцца з звычайнымі sw, якія ліквідуюць ўсей табліцы dtc таму любой праблемы ў вас, не дае вам ніякіх указанняў.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    я маю на ўвазе цюбік ціск, якое прыходзіць ад dpf.. і адключаны... датчык мае яшчэ раз'ем прыкладаецца.. (у любым выпадку, таму ў recovery і без і з... першы я быў падключаны) і ціск будзе-1mbar (напрыклад, калі я гняздо)
    у defap.. і было зроблена з ecusafe 2... я паспрабаваў адзін swich, але мяне не задавальняе ў дыягназе... (я не ведаю, калі вы памятаеце).. я defap з раз (але recovery аднолькава)
    pultroppo... recovery робіць гэта толькі з гэтымі... ці іншай мод.... а калі я стаўлю арыгінал.. і толькі без fap і egr.. гэтага не адбываецца.. і гэта добра..

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •