Прывітанне
Mpps v5 ужо пратэставаны і stratestato на edc16c39, працуе выдатна.
Я павінен зачыніць egr ў quast'аўтамабілі (147 1.9 jtdm 120cv 2007 года) ужо сопоставлен. Я чытаю файл. Я заплюшчваю Гэты egr з дапамогай ecm titanium. Titanium я не даведаўся файл, і затым не можа знайсці драйвер, таму што быў файл mod. Я думаю, што mpps аўтаматычная рэгістрацыя і іду далей. Я пішу, і калі даходзіць да 100%, замест таго, каб даць мне замыкання рамкі, я d? памылка.
Не зачыняючы карціну, перапісаць файлы, якія я прачытала, і ўсе v? у рэшце рэшт.
Жахнуўся, для? на гэты раз атрымаць гэтую файл врі і я магу выправіць дату ў праграме есм, але ў запісу ж праблема. Зняцце mpps і атакі gallov2 выбіраю драйвер і вядома 2 дзіўныя рэчы. Выкарыстоўваючы id ecu мне сказалі, што кіроўца быў няправы, і колькасць hw і sw del'id ecu былі ідэнтычныя, і, вядома, вы не пачнеце пісаць. Перапісаць файлы, ложак з mpps, і ўсе ідзе да добрага канца.
Перачытваю файл непасрэдна з певень v2 (id ecu, і драйвер прызнае іх выдатна), я заўседы праз titanium і перапісаць усе праз gallo v2 і ўсе працуе правільна.
Дзе ўлоў?