хлопцы, учора я прыйшоў кліент, мы гаворым адзін з сітуацыяй, што машына і перыяд, які паліць шмат і шуміць на нізкіх reggimi!!!!! збіраюся паспрабаваць аўтамабіль і здзіўленне на твары карту ад 100 еўра .![]()
хлопцы, учора я прыйшоў кліент, мы гаворым адзін з сітуацыяй, што машына і перыяд, які паліць шмат і шуміць на нізкіх reggimi!!!!! збіраюся паспрабаваць аўтамабіль і здзіўленне на твары карту ад 100 еўра .![]()
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-07-2013 да 19:28
на твары анекдот
у самай справе, не ? зроблена дрэнна...
Але тааак горш...
мне падабаецца egr і абмежавальнік крутоўнага моманту![]()
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Я шчыра пагаджуся аплявух мой conpaesano класічная справядліва пачатковец, які smanetta і проста любіць тое нямногае, узмацнення і, магчыма, зрабіць гэта схадзіць з розуму ад некалькіх еўра і не думаць пашкоджання motore.qui у форуме я таксама заўважыў, што многія, якія выдаюць сябе за прафесіяналаў або venditori.ma іх рот, і толькі адзін духавы інструмент.
Азавесу бачылі карту вельмі хутка in2d іне я заўважыў гэты недахоп. Прыгожа, а павелічэнне turbo 0,4 бар... але не хадзіў у recovery?
Ніхто і ната даведаўся, вы, кажа, з майго боку пяро, і мець волю? даведацца і зразумець свае памылкі і gi? вялікі знак umilt?, мне не падабаюцца тыя людзі, якія кажуць, я тут, я кажу, але vafff...,гэта ? сектар вельмі шырокі, і вы ніколі не спыняйце вучыцца
Ну вы кошт ? вучыцца і мець павярхоўнае веданне cmq і логікі ў рабіць рэчы, разумеючы, што ен робіць рахунак, і рабіць рэчы, як у гэтым файле, даючы крокам тут і без логікі, і не ведаючы, што і як вы збіраецеся, павялічыўшы, паглядзець turbo....