Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 29

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сіракузы
    Паведамленні
    38

шукаю piout edc16c39 група альфа 159 giulietta і mito

прывітанне, хлопцы, шукаю схему распиновка ў edc16c39 чаму? я хацеў бы паспрабаваць зразумець, xk? у giulietta і mito есць селектара d.n.. і 159 няма, маючы тыя ж электроніка, а таксама 147 ducati ўсе ж электроніка есць кнопка sport на тунэль.

вакол я ўбачыў, што гэты ecu, і з двайны памяццю, cos? вы можаце ўвесці як мінімум 2 карты розных cos? ад выбраць іх у адпаведнасці з умовамі, а затым я шукаю інфармацыю пра гэта, каб увесці нават у маей 159 селектар x мяняць карту

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Не існуе якіх-двухмесны карта ўнутры...
    проста ўключыць зон карты, якія інакш не працуюць.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    вы павінны ўбачыць, калі кнопку спорт або днк дзейнічаюць з дапамогай бартавога кампутара і, такім чынам, не можаш нічога,або ідуць адразу ў блок...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    як гаворыцца ў спорт не можаш нічога клавішу днк розных каманд прыбываюць у боды і ў той жа цела праз can дыялог з см

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    што я ведаю, і не хачу сказаць, corbelleria кнопка sport варта дзейнічаць на картах педаль corregetemi, калі я памыляюся
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я не ведаю дакладна, гэта тое, як гэта працуе? у апошні час на 147 120cv мне ? давялося знайсці двухмесны карту ў блоку кіравання і спинета схільнасць да кнопкі спорт у цэнтральны тунэль. Застаўся з заказчыкам, павінен забяспечыць клавішу, а затым паглядзець, калі вы ідзяце або няма...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сіракузы
    Паведамленні
    38
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Я не ведаю дакладна, гэта тое, як гэта працуе? у апошні час на 147 120cv мне ? давялося знайсці двухмесны карту ў блоку кіравання і спинета схільнасць да кнопкі спорт у цэнтральны тунэль. Застаўся з заказчыкам, павінен забяспечыць клавішу, а затым паглядзець, калі вы ідзяце або няма...
    blackwolf76 калі я не прашу занадта шмат я мог бы даць копію гэтага файла, cos? ад яе параўнаць і пачаць бачыць, убачыць адрозненні

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сіракузы
    Паведамленні
    38
    тады хлопцы пасля некаторых дбайных даследаванняў днк працуе праз бартавы кампутар, але кнопка sport размешчаны на 147 і падлучаны да эбу, на самай справе, павярнуўшы на розных сайтах, хто спрабаваў прачытаць ecu, і выявіў насупраць файла-й? доўга, як правіла, не ўдвая, але практычна гэта азначае, што існуе другая карта, праз сайт bosch не магу знайсці ніякай інфа на эбу,
    І тое, калі няма, то не было б сэнсу будаваць эбу з двайны памяці, без яго выкарыстання выдаткі, у pi? для кампаніі

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Citazione Першапачаткова Напісаў dart.1989 Visualizza Messaggio
    тады хлопцы пасля некаторых дбайных даследаванняў днк працуе праз бартавы кампутар, але кнопка sport размешчаны на 147 і падлучаны да эбу, на самай справе, павярнуўшы на розных сайтах, хто спрабаваў прачытаць ecu, і выявіў насупраць файла-й? доўга, як правіла, не ўдвая, але практычна гэта азначае, што існуе другая карта, праз сайт bosch не магу знайсці ніякай інфа на эбу,
    І тое, калі няма, то не было б сэнсу будаваць эбу з двайны памяці, без яго выкарыстання выдаткі, у pi? для кампаніі
    няма двайны памяці.. і тым больш другія карты...
    ? заўседы 2 мега файл edc16c39
    тое, што мяняецца ? ўключэнне або менш, у мадэлях pi? перадавыя логіку кіравання для euro5 і інш..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сіракузы
    Паведамленні
    38
    файл edc15 як ? вялікі? файл edc16c8 як ? вялікі?

мне ўяўляецца, што яны вакол мега

Citazione Першапачаткова Напісаў alfajtd Visualizza Messaggio
    няма двайны памяці.. і тым больш другія карты...
    ? заўседы 2 мега файл edc16c39
    тое, што мяняецца ? ўключэнне або менш, у мадэлях pi? перадавыя логіку кіравання для euro5 і інш..

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •