Вынікі з 1 па 9 з 9

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    ТУРЫН
    Паведамленні
    21

фактычныя значэння ў карты

прывітанне ўсім, я проста пачатковец і ? з двух дзен, якія я ўсталяваў: ecm titanium, і я хацеў бы пачаць разумець што-то, можа быць, з вашай дапамогай..
    значэнні, якія я чытаю ў табліцах (напрыклад, 179) гэтыя значэння маюць каэфіцыент пераўтварэння ў рэальныя каштоўнасці? яно будзе мець сэнс, няма? хто хоча растлумачыць мне трохі? :blink1:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    вы павінны бачыць, што кіраванне, вы кажаце, і ў любым выпадку з тытанам я думаю, што фактарам, то ў вас ужо есць!!!
    Я не выкарыстоўваю і не практычна titanium

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    ТУРЫН
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    вы павінны бачыць, што кіраванне, вы кажаце, і ў любым выпадку з тытанам я думаю, што фактарам, то ў вас ужо есць!!!
    Я не выкарыстоўваю і не практычна titanium
    вас выкарыстоўвае winols?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    часам інакш не sw звычайны sw-2d

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    ТУРЫН
    Паведамленні
    21
    часам інакш не sw звычайны sw-2d
    бачыў, што ў вас есць вопыт, я хацеў спытаць, як я магу пачаць вучыцца? я бачыў некаторыя з ecm ? дастаткова толькі інтуітыўна, што там я важдаўся трохі? не ведаю, як краніце параметры, я не ведаю, як пачаць.. вы можаце мне дапамагчы з якой-небудзь савет ?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    калі вы шукаеце на форуме вы знойдзеце шмат цікавай інфармацыі аб

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    ТУРЫН
    Паведамленні
    21
    калі вы шукаеце на форуме вы знойдзеце шмат цікавай інфармацыі аб
    але, на жаль, я толькі рэчы людзей, якія ўжо ведаюць... vabb? grz, тое ж самае..

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    ecm і вельмі просты і інтуітыўна зразумелы галоўнае, што вы не думаеце, што трохі spegazione, ты не мог бы зрабіць файл фантастычныя, вы павінны пачаць з шмат выпрабаванняў і краніце элемента кіравання, каб раз і не павялічыць працэнт значна значэння!!!!

Калі вы хочаце даведацца, трэба спытаць з рознымі пост і быць актыўным і прытрымлівацца ўсе , і не думаць, што ўсе з адзінай адказ , вы павінны паспрабаваць зразумець і задаваць пытанні, зыходзячы з ўласных доказаў і вынікаў!!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    ТУРЫН
    Паведамленні
    21
    ecm і вельмі просты і інтуітыўна зразумелы галоўнае, што вы не думаеце, што трохі spegazione, ты не мог бы зрабіць файл фантастычныя, вы павінны пачаць з шмат выпрабаванняў і краніце элемента кіравання, каб раз і не павялічыць працэнт значна значэння!!!!

Калі вы хочаце даведацца, трэба спытаць з рознымі пост і быць актыўным і прытрымлівацца ўсе , і не думаць, што ўсе з адзінай адказ , вы павінны паспрабаваць зразумець і задаваць пытанні, зыходзячы з ўласных доказаў і вынікаў!!!!
    ок, дзякуй, што тычыцца значэння ў табліцах, а затым на розных картах, што corrisondono?

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •