Вынікі з 1 па 8 з 8

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277

праблема audi a3 страты магутнасці

у мяне праблема з a3 супастаўляецца ... машыны прайшло вельмі добра, і быў на працягу 2 гадоў прыкладна гадзіну страціў уладу ...захоўваецца, як мінімум, pe трохі, калі паскарэння пытанняў шмат робіць дым знікае.....вы думаеце, што гэта такое?..таксама карціна інструменты ў адпаведнасці з дэфектнай вас potrevve даць праблемы? загадзя дзякую.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    добры дзень, вы праверылі, калі есць праблемы з адсутнасцю дызельнага паліва?тып фільтра наперад і ў баку,так? ад, як вы кажаце, я думаю, што праблема

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    паглядзець есць p гаворка дызельнага фільтра і залежыць ціск, калі машыны не добра, паспрабуйце вярнуць ori хоць, я думаю, не вырашыць? вы зняць сумневы ў тым, што гэта праблема адлюстравання.....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Добры дзень, праблемы могуць быць розныя.. ад egr ў якой-то інжэктар або просты трубкі дэпрэсіі акісляецца.. я рэкамендую вам пачаць з дыягностыкі..
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Noon, я думаю, праблема ў карце, калі no.si.sarebbe presentato.subito не dopo.2 гадоў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    фільтр , prepompa, датчык выдатку паветра або фарсункі-галоўныя падазраваныя. Але з добрай дыягностыкі сыходзіць з хваробу ў любым выпадку.
    Карту не можаце? абсалютна быць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mikyrace82
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    я згодны...карта няправільная б стварыў шкоду значна раней. Кантралюе l'egr...su гольф быў egr, што даваў гэтыя сімптомы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    я зрабіць дыягностыку ў руху, кантралюючы ключавыя параметры ціску турба, ціску, дызель, значэнне расходомер, становішча сістэмы рэцыркуляцыі ог. можа, проста зрэз на трубцы westgate

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •