Вынікі з 1 па 9 з 9

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Паведамленні
    23

*********** і кропка jtd 85cv частка другая

Прывітанне
    значэнне, што я не разумею ? тое, што МАСА ПАВЕТРА ВЫМЯРАЕЦЦА і МАСЫ ПАВЕТРА МЭТУ.
    Тут я атрымліваю значэнні, супярэчлівыя, тыпу МАМ, 43 і МАО 230, я буду ў памяці плакат? экран ТЭС, што ў мяне зараз няма пад рукой.
    З ТЭС на маей альфа два значэнні супадаюць з мінімальныя адходы замест таго, тут, з'яўляюцца значэннямі, якія не разумеюць, выкарыстоўваючы модуль, датчык выдатку паветра значэнне MAM ўзрастае на некалькі адзінак. Для паўнаты інфармацыі значэння, я іх вымераныя фіксатар ... ... .. але нават на "АЛЬФА-канал".

але дзіўныя рэчы, капітан заўседы са мной, ці што?

прывітанне і дзякуй за дапамогу. Marco.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Вымеранае значэнне паказвае, што.датчык выдатку паветра або ? вельмі брудны або не працуе добра, глядзіце, калі гэта абмежаваную колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое , павінны чым карта.у адпаведнасці з картай абмежаванне пароў у залежнасці ад маштабаў, атрыманых з demitro

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Паведамленні
    23
    дзякуй за адказ, я перавесці апошнюю частку паведамлення, калі ласка.

Прывітанне, Міша.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Маса паветра вымяраецца цябе чытае карту, што spian? для закрыцця EGR. Замест масы паветра, мэта часта ўсе вымяраецца дрэнны дыягназ, чаму? там былі памылкі ў карце зробленыя Fiat, таксама, на мой JTD выкупіў тых страў, смешна, але машына працавала добра, потым я абнавіў SW і магіі цяпер дыягназ я чытаю правільныя значэння!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Паведамленні
    23
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Маса паветра вымяраецца цябе чытае карту, што spian? для закрыцця EGR. Замест масы паветра, мэта часта ўсе вымяраецца дрэнны дыягназ, чаму? там былі памылкі ў карце зробленыя Fiat, таксама, на мой JTD выкупіў тых страў, смешна, але машына працавала добра, потым я абнавіў SW і магіі цяпер дыягназ я чытаю правільныя значэння!
    магчыма, я не зразумеў.... але карта, якая мае аўтамабіль ? КРЫЧЫ.
    Хто сказаў, што мой бацька мае EGR зачынены ... ... і, перш за ўсе, тых, хто яму быў зачынены ?
    хачу кінуць на жарт, чаму? я разумею, што я занадта пачатковец, каб зразумець.
    Дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Прывітанне..не турбуйцеся, калі вядомыя адрозненні паміж вымеранай і аб'ектыўнай...на першых jtd як сказаў сандра, там былі праблемы з пратаколам, праграмнае забеспячэнне...і ўжо менш паветра, чым у рэальнасці? чытаў усе нармальна... толькі невялікая памылка праграмнага забеспячэння

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Паведамленні
    23
    але гэта памылка ў праграме пу? быць выпраўленая шляхам паўторнага супастаўлення , або толькі мама, fiat f? гэты тып абнаўлення.
    Я РАЗУМЕЮ, ШТО Я ЗАНАДТА ПАЧАТКОВЕЦ, КАБ ЗРАЗУМЕЦЬ,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    калі вам атрымаецца знайсці праблему і ў вас есць час, каб прысвяціць вам succerisco параўнаць файлы 156 1,9 115 hw740 sw242,796 у 242 d? ваша праблема, у 796 ? вырашана, oviamente ? абнаўлення, так што не ? адзінае, што трэба быць кранутая!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Паведамленні
    23
    дзякуй за параду,
    я знайшоў два файла і зрабіць кругагляд, як толькі я магу адчуваць сябе камфортна.
    Я РАЗУМЕЮ, ШТО Я ЗАНАДТА ПАЧАТКОВЕЦ, КАБ ЗРАЗУМЕЦЬ,

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •