Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 78

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535

Блок харчавання зарадная прылада час запісу: парады?

Цяпер, калі пішу гэтыя ecu выкарыстанне зараднай прылады электронныя, але ен валодае толькі 3,6 Ў max, таму не можа ўставаць, вельмі напружанне, улічваючы, што, верагодна, з базы зняты, і праграміст у функцыі, там будзе? павышаная спажыванне.
    Вы выкарыстоўваеце, каб атрымаць напружанасць добрыя? Колькі неабходныя, па вашаму вопыту?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    я выкарыстоўваю зарадная прылада лячэнню для легкавых аўтамабіляў. Я выключаю усе, што не трэба, ілюмінацыя,агні, аўтамабілі ,радые ,клімат і г. д, І ў мяне ніколі не было праблемаў, я добра трымае напружанне, неабходнае для цяпер, я зрабіў гэта толькі для легкавых аўтамабіляў, якія не патрабавалі больш 12v стандарт, каб можна было пісаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    як правіла, я імкнуся, я таксама адключыць усе непатрэбныя паслугі,паглядзець ўнутраны вентылятар,фары, радые і ўсе тое, што можа паўплываць на батарэю. а калі вы кажаце, паказанні, вельмі доўгія (гл 159 х,напрыклад, 40 хвілін, каб прачытаць файл), як правіла, падключыць трымальнікі, зарадкі, купіў па смешнай цане...але ў гэтым у мяне ніколі не было з гэтым праблем

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    добры акумулятар ад грузавіка, увод у эксплуатацыю, паралельна і ніколі ніякіх праблем
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я не выкарыстоўваю нічога, за выключэннем, калі мы гаворым пра mercedes, якія ўключаюцца вентылятары ў запісы або з іншымі, чаму ? вядома, што мы, магчыма, падзення напружання, раптоўныя. З гэтымі падключыць бустер. Цяпер у мяне ніколі не было праблем!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    S?, я таксама выключаю ўсе на машыне, вядома. ? па-мойму-й? праводзіцца на напружанне пі? ? лепш, на любым аўтамабілі.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    S?, я таксама выключаю ўсе на машыне, вядома. ? па-мойму-й? праводзіцца на напружанне пі? ? лепш, на любым аўтамабілі.....
    не, гэты размова для мяне ? няправільна, напругай ? каля 12.5 V, што азначае, ад 11.5 да 13.5 на самай справе часам у мяне былі праблемы, што прыкладаецца толькі зарадная прылада, якія я ўздымаў напружанне да 14.2...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    не, гэты размова для мяне ? няправільна, напругай ? каля 12.5 V, што азначае, ад 11.5 да 13.5 на самай справе часам у мяне былі праблемы, што прыкладаецца толькі зарадная прылада, якія я ўздымаў напружанне да 14.2...
    S?? Гэтага я не ведаў..... я думаў, што напружанне пі? высокая толькі мог ", каб зрабіць добра"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Праца з батарэяй 43ah паралельна я напруга 12,4 вольта, да гэтага часу ўсе ок

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Хто-то выкарыстоўвае што-то падобнае?

$T2eC16FHJHYE9nzpcCu-BRI0r9rfsg~~60_35.jpg

ТЭХНІЧНЫЯ ХАРАКТАРЫСТЫКІ:
    ПАМЕРЫ: 21 x 11 x 5 гл
    Уваход: 100-120V 60HZ
    200-220V 50HZ
    Выхад : DC 12V (ТРЫМЕР +/- 15%) 30А