Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Паведамленні
    23

адрозненне ад карты пункту jtd '02

Добры дзень, прыкладаю два малюнка, каб спытаць, парады і ідэі.

_ ecm2001, як кіроўца, я з пункту 80cv ??
    але абедзве карты маюць дзве кропкі 85cv ўсе два з 2002 года, з адрозненне ад знака некалькі месяцаў, іншая розніца 3, а іншы 5-дзвярны.

_ у двух картах c'? кропкі, дзе есць адрозненні, вы маглі б сказаць мне, да чаго ставяцца, таму рабіце мяне зразумець, калі ? лепш адзін ці іншы параметр.

я gnucco за ўсе вы піта? !!!

Дзякуй Марка.
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Магу сказаць, што EMC не ? на 100% дакладны, у "імены" драйвера для маей Audi A3 (што ? адзін 150hp) паказвалася, што ECU як мадэль 180.
    Так што не вам праблемы гэтага тыпу.
    Розніца ў файлах па мне ? што-то звязана з чытаннем, магчыма, памыляюся, але ? вобласць, што проста ў адным з 2 выпадкаў, не ? звярталіся.
    Праблем быць не павінна, чаму? для мяне не было б нават напісана, ці што ? абыякавым.
    Толькі есць меркаванне, чакаем іншых экспертаў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    файлы, якія вы прачыталі, яны ж n?sw і hw?
    Для адрозненне ад драйвераў, не хвалюйцеся, гэта не сказаць нічога!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Паведамленні
    23
    Дзякуй за адказы, sw і hw роўныя.
    Той сектар карты, што можа азначаць? У вас есць ідэя.
    Дзякуй Марка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Напрыклад, пу? залежаць ад таго, былі ложкі з некалькімі інтэрфейсамі... паспрабуйце прачытаць іх жа!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Паведамленні
    23
    Адзін з двух аўтамабіляў, і быў выведзены з ладу, што я не магу паўтарыць чытанне.
    Тое, што я powergate з загружанай адну з двух карт, маючы той жа sw і hw я магу прымусіць яго паверыць, зарадкі арыгінальныя, так што яго можна было скінуць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў marco147150 Visualizza Messaggio
    Адзін з двух аўтамабіляў, і быў выведзены з ладу, што я не магу паўтарыць чытанне.
    Тое, што я powergate з загружанай адну з двух карт, маючы той жа sw і hw я магу прымусіць яго паверыць, зарадкі арыгінальныя, так што яго можна было скінуць.
    шчыра кажучы, я ніколі не выкарыстоўваў гэты інтэрфейс, ingenere на bosch не ствараюць праблем, нават калі вы пішаце з інтэрфейсам адрозніваецца, але чакае, што хто-тое, хто ? знайшоў у вашай сітуацыі вы дайце погляд!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў marco147150 Visualizza Messaggio
    але два файла ложка адзін з powergate і іншыя? у тэорыі файла прачытаць powergate павінна быць тое, дзе вы бачыце ў малюнку прамой лініі сіні,
    аднак я думаю, што калі машына мае той жа hw і sw, вы можаце паспрабаваць перапісаць файл врі ў памяці powergat ў машыне заўседы, калі гэта не сплаў, а таксама нумар кадра, на жаль.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Паведамленні
    23
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    але два файла ложка адзін з powergate і іншыя? у тэорыі файла прачытаць powergate павінна быць тое, дзе вы бачыце ў малюнку прамой лініі сіні,
    аднак я думаю, што калі машына мае той жа hw і sw, вы можаце паспрабаваць перапісаць файл врі ў памяці powergat ў машыне заўседы, калі гэта не сплаў, а таксама нумар кадра, на жаль.
    Вялікі дзякуй усім за прыхільнасць і адказы.

Тады чырвоны і сіні ? карту машыны знесены, азнаеміцца з powergate.
    сіні след, і машына майго дзеда і прачытаць з дапамогай galletto 1260, безумоўна, клон "я не ведаю програм?"
    як толькі мне прыходзіць mpps зрабіць? доказаў.... .... але калі блок машына майго боса, sar? доўжыцца перавышаць 80 паведамленняў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    прабачце, але калі ў вас есць певень клон выкарыстоўвае тое! на гэтых эбу ? дастаткова надзейна!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •