Вынікі з 1 па 5 з 5

Абмеркаванне: Прывітанне, я ўяўляю...

Прагляду " Гібрыд"

pink
    Guest

Прывітанне, я ўяўляю...

Усім прывітанне

я Фрэнсіс з правінцыі Ўлада! Я аўтааматар, механікі і электронікі, і з цягам часу ****** што я я прысвячаю таму, што мая цацка (500 Abarth esseesse з трохі змен, і многія іншыя ў двары!

Я зарэгістраваўся на гэтым форуме, чаму? я б хацела даведацца, ці есць прамая, на інструменты, каб выкарыстоўваць, і затым мець магчымасць самастойна распрацоўваць праекты, якія ў мяне ў двары... майце на ўвазе, мой, размешчаную супраць неабходнага, не ў тым, каб зрабіць з мяне "захаваць", а зрабіць сам (або па крайняй меры паспрабаваць), каб вырасціць маю запал і мець possibilt? высветліць дэталі электроннай сістэмы кіравання аўтамабіля.
    Зразумець, як апрацоўваюцца параметры рухавіка, на што intevenire, каб атрымаць пэўныя вынікі, і якія інструменты выкарыстоўваць, ў рэзюмэ!

Загадзя дзякую за ўсе што ў мяне есць спосаб даведацца, удзельнічаючы ў жыцці форуму,
    Франчэска.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    добры дзень і дабро запрашаем франчэска

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    прывітанне фрэнсіс.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Франчэска прывітанне і дабро запрашаем на наш форум
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    франчэска прывітанне і дабро запрашаем,мы можам ведаць, ваша асноўная праца, і ваш узрост?
    я думаю, што ў гэтым форуме вы зможаце знайсці паступова sensa чакаць нічога тое, што вы шукаеце,вядома, будзе цяжка, што хто-то прымушае вас вядома з ветлівасці і канкрэтнага на ваш рухавік, але нейкі прамой або дакладнай інфармацыі, не прапусціце для таго, каб атрымаць карту, на аснове і з іх вывучэння на падставе вопыту, што вы жа вы будзеце рабіць на вуліцы,каб абсталяванне знаходзіцеся тут таксама,добры працяг.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •