Вынікі з 1 па 10 з 10

Абмеркаванне: Карту fiat 600 1.1

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591

Карту fiat 600 1.1

прывітанне ўсім, паставіў на карту diuna fiat 600 1,1 fire 2006 года, мая жонка
    я зрабіў мод, каб паспрабаваць, улічваючы, што не дарма спецыялізуецца з бензін, аўтамабіль ? есць фільтр cda, я tccato толькі авансы і бензін, я ведаю, што трэба зарабіць шмат, але для таго, каб паспрабаваць і даведацца, я проста мала!

любая крытыка-савет-conisglio ? добра прымае!

файл ложак з kess v2 клон, я думаю, не павінен мець праблем пісаць з такой жа паслядоўны, chk правільна

вядома, не той яшчэ, бо так як авансавыя плацяжы, калі я зрабіў недалека ад прыстойнасці оп няма, і я не хацеў бы замовіць поршань
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    nn падыходзіць.. зша, калі я скажу вам, але па мне, што ты побач , авансавых факты, дрэнна, дрэнна.. ін'екцыі nn пагаворым аб гэтым..
    Цярпенне і цнота моцных..

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Зірнеце на гэта:
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 01-06-2013 ў 09:53

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    дзякуй студыі адразу, на бензінавыя рухавікі пад 0!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    бачыў, затым ідзе ранняе max-3 балаў, што я не ведаю ці гэта градусаў, пасля мета нагрузкі і ўжо з 2000 абаротаў, бензін павялічвае макс 3%, ад 2800 абаротаў максімальная частата кручэння, ок, у гэтым выпадку бензін падымаецца, таму што, як правіла, на бензінавых я ведаў, што на самай справе bisgna ці пакінуць smagrire нізкіх і даць трохі высокіх і авансавых плацяжоў на высокіх, а затым на сваю карту вернецца!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    бачыў, затым ідзе ранняе max-3 балаў, што я не ведаю ці гэта градусаў, пасля мета нагрузкі і ўжо з 2000 абаротаў, бензін павялічвае макс 3%, ад 2800 абаротаў максімальная частата кручэння, ок, у гэтым выпадку бензін падымаецца, таму што, як правіла, на бензінавых я ведаў, што на самай справе bisgna ці пакінуць smagrire нізкіх і даць трохі высокіх і авансавых плацяжоў на высокіх, а затым на сваю карту вернецца!
    не толькі для таго, каб вызначыць дакладна, колькі можна вышмараваць науглероживания вам будзе служыць інструментам для чытання з тэрасай з выглядам на стехиометрической або дыягназ для значэнняў зонд, карту, што я выклаў, гэта добра, вы можаце палепшыць яго anticipandola пі? на сярэдніх і уключыўшы ў яе, пакуль nn адчуваеце легкае бразджанне блока цыліндраў (што-то накшталт у старых рухавікоў fire, калі anticipavi ад запальвання).. увогуле калі ўсе тычыцца механікі nn, вы атрымаеце granch? вынікаў..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    дыягназ я, я бачу, значэння датчыка часу, а ідзе ўжо трохі лепш ? больш гатовы, як я інтэрпрэтую значэння датчыка? мы кажам, што? значэнне і мэту, аптымальным?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Лямбда-зонд вымярае долю стехиометрического значэння лямбда-вы атрымліваеце, выконваючы простыя аперацыі
    Лямбда= (паліва/паветра) / 14,5
    дзе 14,5 ўяўляе аптымальнае значэнне cio? правільнае суадносіны стехиометрической
    сігнал лямбда павінна пампавацца пастаянна ў полі выкарыстання, добра
    вызначаны паміж 0 і 1Volts (як правіла, паміж 0,2 і 0,8 V)

таму? лямбда = 1 азначае, што сумесь у адносіны стехиометрической
    лямбда - >1 азначае, што сумесь бедная (напружанне ніжэй 0,5)
    лямбда - <1 азначае багатую сумесь (пры больш высокіх высілках 0,5-
    0,6 Вольт да 0,85-0,9 V)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    ок, выдатна, да тваей дабрыні ? бясцэнны такім чынам , жадаючы вышмараваць сумессю на высокіх frenerei рухавік на высокіх дакладна? і smangrendola трохі ў вас нізкія? бо мне здаецца, трохі affogata да 1500 абаротаў, нават у арыгінале

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    ок, выдатна, да тваей дабрыні ? бясцэнны такім чынам , жадаючы вышмараваць сумессю на высокіх frenerei рухавік на высокіх дакладна? і smangrendola трохі ў вас нізкія? бо мне здаецца, трохі affogata да 1500 абаротаў, нават у арыгінале
    толстею сумесь на нізкіх, што на высокіх рэзка nn вам дар? вялікіх вынікаў у формуле лямбда descrittoti першай відаць, што суадносіны паветра і паліва павінна быць прама прапарцыйна..
    cio? вы можаце мець адхіленне ад аптымальнага значэння больш чым на +/-2, калі хочаце больш прадукцыйнасці, вы павінны палягчэння адвядзення паветра ўнутры рухавіка.. з фільтрам, спартыўны або накіроўваюць паветра так, што заходзьце-й? хутка і pi? свежыя.. дакранаючыся ледзь авансавыя плацяжы нізкія, максімум, 2-або 3-кропкавай вам аўтамабіль-й? гатовы.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •