Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 39

Абмеркаванне: Dpf/egr opel meriva

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63

Dpf/egr opel meriva

Прывітанне,
    хачу паспрабаваць выдаліць dpf на гэтай машыне аднаго, нават калі ен не мае патрэбу і хацеў, каб паспрабаваць зрабіць, каб убачыць, калі я зразумеў, што-то ,чаму? пасля таго як вы спрабавалі 500 і баяцца, я не зрабіў больш? нічога, я хачу паспрабаваць з гэтым!!
    Я ўзяў MPPS V5 я чытаў файл і не была выпраўленая, таму што было 200 кбайт, то я знайшоў з дапамогай нумара, sw і hw эбу зыходны файл у сеткі.
    Прама зараз я думаў, узяць файл, рэдагаваць яго з Раз/carsoft і ўбачыць ,выразаць і ўставіць яго ў машыну

Павінна працаваць, cos? або я ўсе гэта няправільна?'??
    У выпадку, калі завісае ўсе, калі пасля па-любому зыходны файл паслядоўнага павінна быць нармальна?

Дзякуй усім за дапамогу, якую вы прапануеце

Ад матфея

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    мммм не бачу лепшае рашэнне, спачатку bakup bdm затым працягваем з астатнімі
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63
    не ў мяне плэер bdm..есць MPPS V5

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    ? тады на свой страх і рызыку... Mpps, калі чар не мае праблем на марелли але, як гаворыцца... вы ніколі Не Ведаеце,.... А калі ў вас есць рэзервовае капіраванне вы можаце рабіць усе тэсты, якія вы хочаце ў паслядоўны... савет ? купіць bdm..... Вы torner? карысна ў многіх сітуацыях

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63
    Вельмі недасведчаныя ў гэтым пытанні,калі я спрабую запісаць яе і блакуе ўсе магу я вярнуць арыгінальны файл ўнутры машыны з дапамогай MPPS ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Калі ў вас есць поспех, і дазваляе перапісаць яго.. Калі вы sputtana l eeprom можаш знайсці рэзервовую копію ? l адзінае рашэнне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63
    Рэзервовае капіяванне будзе адпавядаць зыходнага файла, машыны, якія я знайшоў у сеціве?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    у сеткі вы, магчыма, знайшлі файл, ложак у Bdm і яго трэба перапісаць у Bdm і звычайна ? іншае ? Bdm або няма.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Такім чынам... было Б правільна мець рэзервовую копію, што эбу cos? робім рогі мы ributti ўнутры то ? у вас не ўзнікне праблем у acidificare за ключ, што ў рэзервовай копіі на іншы аўтамабіль, хоць з hw і sw роўных ўсе было б па-іншаму... ? у любым выпадку трэба пісаць bdm

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63
    Тады я зразумеў, я быў няправы, знайсці файл, які я знайшоў свой жа файл з hw і sw роўна, але ў канчатковым выніку BDM.fls.Da, як я зразумеў, гэты тып файлаў трэба пісаць у bdm ў выпадку збояў і г.д....
    а мне патрэбны файл для MPPS для запісу ў паслядоўны порт, які павінен быць з sw і hw так жа, але не ? сумяшчальны для bdm правільна?

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •