Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16

Абмеркаванне: Дзіўны штуршок на 2800rpm

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bravosport150
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73

Дзіўны штуршок на 2800rpm

Хлопцы, я заўважыў, гэта тое, што: на практыцы ў пэўны момант, калі accelero адчуваю, як стук/штуршок/імпульс прыкладна на 2800rpm, які затым знікае адразу ж, і працягвае нармальна развівацца ў паскарэнні, як ен робіць, я не ведаю, як гэта растлумачыць...як вы думаеце, што пу? быць?

Я проста зрабіла тэст, каб выключыць машыну, праверыць становішча вала турбіны, чым на прывад зменнай геаметрыі, то я перасылкі ключа, але не прывесці ў рух, і ключом, паварот, я ўбачыў, што слуп быў перанесены, таму выключаю, што залежыць ад геаметрыі зменнай, чаму? вал працуе спакойна, ці я павінен праверыць што-то яшчэ? Таксама з МНС, калі я раблю праверку рэгулявання зменнай геаметрыі вядома, што вал ўваходзіць і выходзіць.

Як добра вы ведаеце ў мяне машына падлучаны дыск? я зрабіў таксама паспрабуйце замяніць арыгінальныя карты, адчуваецца ледзь-ледзь менш цяга, але c'?!

з чым гэта можа быць звязана?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Не прымайце на асабістае, але вы ? gi? сказалі, ва ўсіх адносінах, у сістэме няспраўнасць, што вы d? сістэмы харчавання, то калі ў вас есць яшчэ гэтая "праблема" пагаворым...

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    ок, было, каб зразумець, у тым сэнсе, што я чытала клапанаў swirl я думаў, маглі быць ім ставіцца або pierburg!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    У цяперашні час прычына-й? верагодна, бачыў, што таксама спараджае няспраўнасць ? сістэмы харчавання.

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    ок, тады давайце спынімся тут, як раз вырашаю харчавання, працягнем, калі б наяўнасць гэтай праблемы, дзякуй, хлопцы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    6
    кантралюе датчык ціску ў рампы

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    я ўжо? змянілася!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    46
    Citazione Першапачаткова Напісаў bravosport150 Visualizza Messaggio
    Хлопцы, я заўважыў, гэта тое, што: на практыцы ў пэўны момант, калі accelero адчуваю, як стук/штуршок/імпульс прыкладна на 2800rpm, які затым знікае адразу ж, і працягвае нармальна развівацца ў паскарэнні, як ен робіць, я не ведаю, як гэта растлумачыць...як вы думаеце, што пу? быць?

Я проста зрабіла тэст, каб выключыць машыну, праверыць становішча вала турбіны, чым на прывад зменнай геаметрыі, то я перасылкі ключа, але не прывесці ў рух, і ключом, паварот, я ўбачыў, што слуп быў перанесены, таму выключаю, што залежыць ад геаметрыі зменнай, чаму? вал працуе спакойна, ці я павінен праверыць што-то яшчэ? Таксама з МНС, калі я раблю праверку рэгулявання зменнай геаметрыі вядома, што вал ўваходзіць і выходзіць.

Як добра вы ведаеце ў мяне машына падлучаны дыск? я зрабіў таксама паспрабуйце замяніць арыгінальныя карты, адчуваецца ледзь-ледзь менш цяга, але c'?!

з чым гэта можа быць звязана?
    Выбачайце, аб якой машыне мы гаворым?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Citazione Першапачаткова Напісаў bravosport150 Visualizza Messaggio
    Таксама з МНС, калі я раблю праверку рэгулявання зменнай геаметрыі вядома, што слуп ўваходзіць і выходзіць.
    Добра, дзе я магу знайсці гэтую каманду на мнс, што я хачу паспрабаваць мне?

дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    мы гаворым пра Fiat Bravo 1.9 150CV Mjet

- Вы прывады ў маторным тэст для перепускного клапана!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •