Вітаю ўсіх,
я пішу гэта мой першы аргумент, каб прасіць рукі, каб паспрабаваць зразумець значэння, якія знаходзяцца ў карты, як напісана ў іншым маім пасце ў гэтай спасылка st? рэгулюе блок кіравання рухавіка land rover td5, як defender, discovery,? у мяне амаль няма ведаў, як апрацоўваюцца карты, або лепш, я прачытаў некалькі дакументаў, звязаных з пераадрасаваннем, але ў гэты эбу, я не магу districarmi.
Я б, пачынаючы з замовы, адпраўляю некаторыя карты, дадзеныя карты есць "правільныя" у тым сэнсе, што індэксы радкоў і слупкоў, а таксама? памер табліцы, размешчаны ў галоўцы блока дадзеных, якія змяшчаюцца ў памяці, адрасы, галовак блокаў знаходзяцца, у сваю чаргу, у табліцы, якая змяшчаецца ў адным файле па адрасе 0x1CEFE (як паведамляецца, на ўвесь файл, 256k кантэнт у flash-кіравання), адрасы ў гэтай табліцы вар'іруюцца ад адной версіі прашыўкі да іншай (defender, discovery), а таксама? некалькі гадоў вытворчасці)? яны трымаюць posizionalmente роўныя, cio? маючы 2 гэтых табліцы з 2 блокаў розных версіях, з першага адрасы, і першы адрас іншай, што, як правіла, адрозніваюцца адзін ад аднаго, калі вы ідзяце па існуючым адрасах знаходзяцца 2 табліцы, якія аднолькавыя па памеры, што для індэксаў, для значэнняў, а затым рабіць тое ж самае.
Мая "праблема" ? зразумець, што робяць гэтыя табліцы і, асабліва, на што паказваюць індэксы, ніжэй, я прыкладаю некаторыя фатаграфіі з гэтых табліц, карт, якія я мяркую, расшыфраваць, але я не зусім ясна значэнне восяў.
гэтая табліца кіруе egr, і я ведаю, што, паставіўшы ўсе значэння да 16000 блакуе функцыянальныя магчымасці? (але я не ведаю, што яны значэння па восях)
Egr.jpg
гэтыя дзве табліцы пры змене мяняюць паводзіны рухавіка, адпаведна з рэдуктарам ў дыяпазоне хутка (Hi) або ў дыяпазоне павольнай (Low), блок кіравання ведае, перадач рэдуктара праз кантакт на редукторе ж, я бачыў, што variandole змяняецца прадукцыйнасць, але я не ведаю, што яны робяць, уяўляецца гранічных значэнняў, у якіх рухавік набліжаецца, свайго роду абмежавальнік. есць 2 фатаграфіі Hi-чаму? у 1 толькі я не мог размясціць усе значэння з табліцы.
reference hi cut parte2.jpg
reference cut hi.jpg
reference cut low.jpg