Вынікі з 1 па 3 з 3

Абмеркаванне: Думку карты 156

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185

Smile Думку карты 156

Прывітанне, хлопцы,
    сябар папрасіў мяне рукі, каб паправіць яго машыну, 156 1.9 mjet 140cv так? акрамя паліце тыпу цягнік вугальная турбіна пачала свістаць надзвычай...
    Я дастаў карту з сваей машыны, а затым паглядзіце, што я знайшоў! ? паміж ўкладаннямі 156_PRIMA_MAPPA
    мне здаецца, адно дзярмо неверагоднае, і нічога больш? шкодна гэта для бедных турбіна для кпк бачыў, што спажывае як ferrari!!!!

Каб выратаваць яго я я перарабіў карту даволі ціха, улічваючы, што турбіна ? для таго каб адрамантаваць, ен маю карту каля месяца, і ен сказаў мне, што аўтамабіль ? rinata, вельмі пі? гатовы (у папярэдняй не кранулі карту педалі) выдатак паліва ў два разы і свіст турбіны ? скарацілі шмат.

Я хацеў бы ведаць, якія вашыя погляды на абедзве карты, але, перш за ўсе, на першай відаць, што я не разумею логікі, з якой ? была рэалізаваная.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-05-2013 ў 20:15

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    тады ен дакрануўся матэрыял, які, верагодна, не ведаюць, cos'?, змены, via драйверы з'яўляюцца вельмі нізкімі, карты педалі арыгінальныя, ужо тут вы разумееце, веданне funionamento ecu, нізкі, вы кажаце ок, я мяняю карту tinj, такім чынам, не ці трэба ўносіць змены ў карты, педаль ок, але павінны быць зробленыя разлікі на аснове, як вы хочаце аўтамабіль і дзе вы хочаце, у пэўным сэнсе, але з крокам ад 2 да 4% не ідзе далека, moddati у prex turbo і абмежавальнікі, авансавых абсурдныя для мала павелічэнне, 3.5? іх не даю, я амаль з 100mm3 ўводзяць...
    для мод, каштуюць іх парады на іншую пасаду, выдаліць непатрэбныя моды з драйвера, зробленыя ім, nanticipi вы змянілі іх, наадварот, пры павелічэнні абарачэнняў і добра аб гэтым менш, і ад 2000 да 3000 больш

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    tidus яшчэ раз дзякуй за выдатныя парады, калі я зрабіў выпраўлення на гэтай карце я ішла хутка, і я зрабіў проста неабходна звярнуцца? не пачнуць выскокваць з гатэля ў паветра турбіна :-)
    дыягназ я бачыў падняцца prex мэта 2900 мбар :-D нават калі я не растлумачу, як вы можаце заўважыць, што lim іх не дакрануўся...

я не разумею, што былі закранутыя значэння па-за драйвера, цяпер я бачу, мая версія, і я раблю так, каб пакінуць трохі...

думаеце, што чувак, які стварыў гэтую карту ? вельмі папулярны тут, у раене..., калі ен ? складальнікаў я прыдумаў common rail ;-)

Tidus я не зусім зразумеў тое, што я казала пра часы ўпырску...
    каб прадбачыць, я павінен паменшыць дакладна? таму я магу даць ад 2000 да 3000 -1 градусаў, і ад 3000 у на-0,3 напрыклад? я правільна зразумеў?
    ясна ? проста, напрыклад, то значэння будуць прапарцыйныя на аснове прырашчэння часу ўпырску.

я спрабаваў перарабіць карту...заўседы даволі мяккая і я ачышчаны моды, па-за драйвер
    што вы на гэта скажаце?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-05-2013 ў 08:28

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •