хлопцы, вы ведаеце? выкарыстоўваеце яго? я бачыў, і я зацікаўлены, каб злавіць яго...
хлопцы, вы ведаеце? выкарыстоўваеце яго? я бачыў, і я зацікаўлены, каб злавіць яго...
прывітанне крумкач я, у мяне працуе вельмі добра і карысна, калі вы зацікаўлены, я пашлю табе спасылку, дзе ўзяць.
вы, дзякуй вам, буду ўдзячны.... ? тое, што я шукаю, але яна выдатна працуе? вы ніколі не даў мне праблемы? вы ? прыйшоў у камплекце ўсе кабелі, акрамя бд? ручныя злучэння і гэтак далей?
прывітанне raven працуе выдатна, ніколі не даў мне праблемы, я зразумеў, што назад смарт з 2009 года ў дыягназ не разабраць нічога. у камплекце з кабелямі, і ўсе узяў на сайце chinese на 400 еўра, калі я правільна памятаю
Што вы разумееце, калі кажаце: "не разбіраць нічога?"
Дзякуй
я мог бы адправіць спасылку ў лічку? ці чу? калі рэгламент дазваляе...
як правіла, вы павінны зняць карціны, інструменты і ўмяшацца ў eeprom... у іншых выпадках вы можаце прама з presadiagnosi
праз раз'ем obd
калі паглядзець правілы, то дазволю сабе ручнік месца тут, у адваротным выпадку я пашлю табе асабістае паведамленне.
прывітанне zondra, я новы на форуме, і я хацеў бы пачаць, я таксама ад digiprog 3, тое, што я хацеў бы зрабіць, гэта купіць адзін кавалак за адзін раз, і па меры таго, пачаць зарабляць рэінвесціраваць на іншыя прадукты і навучальныя курсы. ведаеш, калі ў той жа час выйшла што-то больш эфектыўнае і поўнае? можна спасылку на сайт калі ён усё яшчэ ў цябе спасылкі? Загадзя дзякуй і, вядома, усяго добрага зрабіць!