вы забыліся, што калі ў вас есць версіі еўра-4 з лапаткі зменных на разнастайнасці d' ўсмоктвання.... ты кончаны чалавек, так? трэба smadonnare 2 дня, каб цягнуць яго ўніз, змяніць яго і змясціць яго назад на....
я ўладальнік 147 1.9 mjet 150cv.... я павінен сказаць, што вы ? праўда, усе, што вы сказалі,.... у мяне былі праблемы з палітры, я паставіў камплект счаплення ўзмоцнены, чаму? толькі карту slittava счапленне, я памяняў 2 верхнія рукавы і ніжняя рука (аўтамабілі з 112.000 км) я павернутым у электронным выглядзе l' egr, і я ўбачыў, што не ? ori, але перапрацаваны fiat.... але' c' ? сказаць 2 рэчы..... возьмем для параўнання нямецкіх канкурэнтаў, мы не гаворым аб цане.... gt з 6000 еўра вы атрымліваеце добры, стаўлю добра, 2007, 2008, і да 130/140.000 км ззаду.... audi a3 2003/04/05 знайсці ў 6500 еўра.... за 250000 км.... хоць карціна ў 99.999999% выпадкаў мае пашыраныя < .... затым???? мы хочам пачаць размову аб механіцы??? 2.0 tdi 140cv bkd разбівае галаву.... турбіны ламаюцца ўсе на ўсе.... махавікі і счаплення не кажаце пра гэта.... у 1.9 ? стрыманы.... але махавік і счапленне распадаецца.... затым??? 5-ступеністая скрынка перадач.... сення дзе пераход з 5 марс??? 2.0 tdi-143cv common rail разбівае ўсе помпы высокага ціску.... 2.0 tdi-170cv siemens.... ламаецца пьезо электрычныя..... што мы прымаем????? я аддаю перавагу egr, што ламаецца (я выключаю) змяненне впускных калектараў, пракласці выпускных калектараў.... ці падобныя рэчы.....
затым??? калі мы хочам разгледзець прадукцыйнасці....

я ведаю, што jtdm fiat ? непераможны.... у мяне турбіна, калектары, франтальны інтэркулер, прамое выпускное адтуліну, інжэктараў, змененыя, ўзмоцненага счаплення, фільтр, панэль.... я 230cv.... лухта, што audi a3 або golf 5 я за