Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di fuorigiri
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186

стілус з рознымі кантрольныя лямпы гараць

прывітанне у мяне есць праблема са стылусам 19 jtd 2004 года і прыйшла ў майстэрню з індыкатар рухавіка, abs, esp, тэмпература вады і розныя іншыя індыкатары, якія застаюцца пастаянна гараць на dispay кажа далучэньне было згублена, мабыць, праблема ў лініі can, але я праверыў, я нават спрабаваў unaltro цела таксама прыбораў стаката abs, падушка бяспекі дзіўная рэч sse зняцце ifili вялікія, што alimantano цела, і я пераходжу рамкі, павярнуўшы рулявое кіраванне і легкі, такім чынам, уключана цікава, калі есць якія-небудзь спасылкі і здарылася што-небудзь падобнае
    Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    у дыягназ, які dtc знаходзіцеся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    вы праверылі масы і пазітыўныя?? пошта таксама коды няспраўнасцяў!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186
    у пошукавай код u1700 сувязі з цэнтральнай электроннай няспраўны кампанент
    Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    а код памылкі U1700 СЕТКІ CAN (NCM - NBC), Вузел кіравання Рухавіка і Вузла, бартавы Кампутар,акумулятар і добрае?? nn, я хацеў бы, каб падзенне напругі!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    ? звычайны, калі ў вас есць закрыты egr

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    ? звычайны, калі ў вас есць закрыты egr
    марые, па-мойму, вы памыліліся раздзелам....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    добры дзень, ваша праблема і ў лініі can менавіта ў C-CAN, які злучае бартавы кампутар з elettrosterzo ABS і см (модуль кіравання рухавіком) есць два драты, адзін карычневы колер (c-can L) і адзін зялены (c-can H) правераныя злучальнікі, розныя блокі кіравання, якія я табе працытаваў, як правіла, бывае так, што рэжуць гэтыя правады ўнутры раздыма АБС, але пу? быць, а таксама нейкі блок кіравання, чым тыя, якія я табе згадваецца, што перадае няслушныя дадзеныя, чаму? пашкоджаны ў мяне не зачыняецца сеткі, вымераныя паміж двух падвойных бачыць і карычневы супраціў, якое павінна быць роўным 60 ом, то вымярэння кожнага з іх са спасылкай на масы, каб бачыць, што есць хто-то, карацей абодва павінны мець у рамках гарыць напружанне 2,5 вольта, калі адзін з іх мае напружанне ніжэй, блізкая да нуля ці нуль ? кароткі або абрыў ў ланцугі..
    Цярпенне і цнота моцных..

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186
    ок, сення ўвечары мы спаць, заўтра над riprerndo

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    вы можаце зазірнуць да сеткі can і паглядзець, блокі кіравання актыўных і не актыўных
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •