Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708

ford focus c-max 1.6 tdi на розныя праблемы

прывітанне ўсім, у мяне focus c-max, то я не разумею, пасьля таго, як трапіў у аварыю, што ўдарыў ant sx аўтамабіля і паломка як эбу сістэмы ўпырску, што блок кіравання паходжанні каля батарэі.
    блок фідара ? было прынята ў знос, а таксама тое, ўпырску, праводку ? ен быў адключаны ад ўні pin і падключыць да блоку кіравання, як рухавік, які деривация, убачыў, што ў аварыі быў зламаны ўсе. пасля таго як ен нас страціў больш? адзін дзень у падлучыць правады і ўставіць сістэма, я зрабіў аўтар ? матч адразу, але дзве праблемы;
    1) кантрольная лямпа генератара гарыць, л генератар ? быў заменены, чаму? не было загружана, але ўсе яшчэ працягвае гарэць, памылка ў эбу сістэмы зарадкі разумны.
    2) ўзмацняльнік руля, які не працуе, што-то дзіўнае тут ? што ў дыягностыцы паказвае, што ўзмацняльнік руля на гэтай машыне не існуе, як можа быць, што ? адзінае, што не ? былі закрануты: "дык што ? на супрацьлеглым баку dell ўдару) не ? можна дыягнаставаць эбу рулявога кіравання.
    правераныя ўсе правады рулявога кіравання , ок, а таксама харчавання і масы, правады лініі can таксама.
    Не ведаючы добра гэтыя машыны, я ўбачыў, што драты лініі can ў блоку кіравання рухавіком (pcm), рулявога кіравання, злучаныя разам і яны ўсе ідуць і два на панэлі прыбораў .
    можа быць, што блок кіравання мае sw адрозніваецца ад арыгінальнай, і дайце мне гэтыя дзве праблемы?
    і, што дыягностыка рулявога кіравання кроках ад эбу рухавіка?
    у вас есць ідэя?
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Эбу, што вы знайшлі гэта тыя ж лічбы, ваша?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    пошты спасылкі на два ecu, праводка ? быў падключыць правільна? у дыягностыцы якія памылкі дае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    цяпер не c'? яго пад рукі , аднак сення пішу гэта, аднак, нумар bosch ? роўна, замест таго, ford няма.
    паляць правадоў ? стан праверыў і ? усе ок
    коды няспраўнасцяў могуць u1900 і u2510
    у эбу рухавіка c'? адмова на інтэлектуальныя зарадкі, але цяпер я не ведаю кода няспраўнасці, чаму? атрымалася дыягностыкі з кампутарам, ford

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Правяраць нумары hardoware і праграмнага забеспячэння bosch павінны быць роўныя... Калі вы знаходзіцеся толькі з wardoware і можаце, што гэта яго праблемы, трэба проста перапісаць flash з дапамогай праграмнага забеспячэння з тым жа нумарам. Тое ford нумар, не ? важна, светлыя яны часта замяняюць адзін абноўлены, але роўнасці, у асаблівасці і функцыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    арыгінала я ? застаўся толькі кавалак тушы, з нумарам bosch і том форд.
    як я магу праверыць, ці якія-ду-абсталяванне можа мець?
    але калі нумар bosch ? той жа, эбу павінна быць? магчыма, дастаткова будзе толькі абнавіць праграмнае забеспячэнне...
    таму, нават, на ваш погляд, праблемы, як індыкатар батарэі і руля, можа залежаць усе, што ад эбу?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    не думаю, што гэта праблема, мяккі, але яшчэ і сувязі паміж эбу рухавіка, генератар пераменнага току і, адпаведна, не працуе ўзмацняльнік, я ricontrollerei добра праводка, калі я не памыляюся, то блок кіравання павінен шпулька генератара, сігнал з шма да руцэ, калі ласка, праверце ўсе
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    але з дыягназам u2510 (E510) Памылка ў дадзеных бяспекі для аўтамабіля. сыходзіць, калі батарэя ? спампаваць.
    Праверка напругі на эбу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    сення раніцай я паспрабаваў эбу з ж коды bosch і той жа код ford, тая ж праблема для руля.
    я не ведаю, калі c'? хто-тое, што добра ведаць кіраванне ford, але на панэлі прыбораў ? тыпу боды-кампутар, правільна?
    затым звесткі адпраўляюцца ўсе з іх думаю, так што калі я не магу зрабіць дыягностыку ў рулявым кіраванні ( а не ў дыягназе ) пытанне ?:
    1) бесправадной сувязі, якія былі паўторна правераныя і добра
    2) блок кіравання рулявой прапусціць
    3) у межах сродкаў, якія не дыялог з рулявым кіраваннем.
    правільна?
    хто-небудзь ведае, дзе я магу выправіць памылкі shemi электрычныя машыны? я не хацеў бы, што тыя, якія далі мне не справядлівыя... цяпер я не ведаю, што думаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Тэст з ******** іх там павінны быць схемы або vivid

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні