Прывітанне, хлопцы, я павінен падняць абмежавальнік turbo на гэтай alfa 166 хто ведае, адкажыце, дзе вы знойдзеце адрасы??![]()
Прывітанне, хлопцы, я павінен падняць абмежавальнік turbo на гэтай alfa 166 хто ведае, адкажыце, дзе вы знойдзеце адрасы??![]()
Цярпенне і цнота моцных..
Праблема, што я ?:
аўтамабіль у дадатак да адлюстраванне мае помпа-фарсунак зменены.. у выніку ў мяне рэзкі ўздым абаротаў і ціску турбіны, гэтая апошняя, будучы абмежаваны ў 1 бар прыкладна 1,2 таму пайсці на аднаўленне аўтамабіля, адлучыўшы магутнасці, хто-небудзь мае ўжо? зроблены з edc15c5?? вы ведаеце, дзе знаходзіцца абмежавальнік ціску турба?
Прывітанне...то, на edc15, вы павінны падняць непасрэдна абмежавальнік pturbo ў ftemp, то есць два біта, размешчаных уздоўж файл, і, нарэшце, біт напружанне...ты, што ціск абаротаў?дзе вы жадаеце атрымаць?
Майце на ўвазе, што ? можна таксама выдаліць recovery: cio? вы suoner? а няспраўнасці з запальваннем шпіена ў рамках, але не taglier? магутнасць.
Я не магу спампаваць яшчэ ўкладанні, аднак карту, якая абмяжоўвае ціск turbo мае максімальнае значэнне 2250 мбар ( 1.25 бар ).
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master
прывітанне дарагі, адрас абмежавальніка ціску турба ? 07FA72 у 07FB38
Прывітанне, хлопцы, усім дзякуй за парады, ghizmo вы, маюць рацыю тыя адрасы, якія я размясціў giuseppe1373 яны мап максімальнае значэнне 2250 мб.. я спрабую зрабіць некаторыя змены, і я дам вам ведаць, каб падабраць абмежавальнік, вы зменіце значэнне толькі да 2250 appure ўсей карце?
абмежавальнік ж элементарна, у залежнасці ад ціску турба, і яго трэба будзе падняць па ўсей крывой, калі б табе я, калі ў вас цяжкасці
Прывітанне рага, прабачце за затрымку адказу... я зрабіў розныя выпрабаванні, будзьце ўпэўненыя, мы не адрэдагаваць... без праблем.. я пераехаў абмежавальнік ціску 2250 значэнне, пік, 3250, і ўся спадарожная карту абмежавальнік.. аўтамабіль ідзе выдатна.. дзякуй за дапамогу..