Вынікі з 1 па 9 з 9

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    21

Вось я толькі што прыехаў!!!

Прывітанне, хлопцы, я толькі што зарэгістраваўся на форуме!!! Я ў правінцыі Казерта, гарачыя, электронікі і механікі ў цэлым, але нядаўна я ўступіў (а) у дзіўны свет ecu цюнінг. Аўтамабіль, які ў мяне ў цяперашні час ? Seat Ibiza Cupra 1.9 TDI 2006-з 163 лс. Я хацеў бы зрабіць мае віншаванні тым, хто стварыў гэты форум, чаму? ? было зроблена вельмі-вельмі добра. Вы вялікія!!!! Прывітанне ад Антоніа.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне антоніа, сардэчна запрашаем,дзякуй за кампліменты на форуме,мы кажам, што гэта вельмі сціплы, але мы працуем, каб палепшыць яго, усе больш і больш, наша мэта складаецца ў тым, каб ператварыць яго ў арыенцір для ўсіх прафесіяналаў, а таксама пачаткоўцаў і мы разлічваем на працягу некалькі гадоў быць першымі ў італіі,вы ў сярэдзіне, што, калі супастаўляецца з чалавекам, можа сапраўды даць вам прыгожыя sodisfazioni,я хацеў бы ведаць, ці можаце вы сказаць, ваш узрост і прафесію, дзякуй загадзя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    прывітанне антоніа, сардэчна запрашаем,дзякуй за кампліменты на форуме,мы кажам, што гэта вельмі сціплы, але мы працуем, каб палепшыць яго, усе больш і больш, наша мэта складаецца ў тым, каб ператварыць яго ў арыенцір для ўсіх прафесіяналаў, а таксама пачаткоўцаў і мы разлічваем на працягу некалькі гадоў быць першымі ў італіі,вы ў сярэдзіне, што, калі супастаўляецца з чалавекам, можа сапраўды даць вам прыгожыя sodisfazioni,я хацеў бы ведаць, ці можаце вы сказаць, ваш узрост і прафесію, дзякуй загадзя.
    Перш за ўсе, дзякуй вам за прыем. Мне 34 гады, жыву у Mondragone(CE). Я кірую актыўнасці? камерцыйных памяшканняў у вобласці, якая не мае нічога агульнага з светам, чып-цюнінг. Я шукаю? каб пачаць супрацоўніцтва, у раене з сябрамі рамонтных майстэрняў і elettrauti для змены ecu рознае. Для майго аўтамабіля, я ведаю, што калі супастаўляецца добра ідзе бомба-небудзь тэст я зрабіў, і я магу сказаць, што ад прыгожых задавальненне.
    Спадзяюся, што вы зможаце стаць першымі не толькі ў італіі, за усе, што я я гатовы ўнесці свой уклад, каб рост гэты форум. Дзякуй усім!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Сардэчна запрашаем і добры форум!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга