Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 24

Абмеркаванне: вузкае выхлапной трубы

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88

вузкае выхлапной трубы

хлопцы, я яшчэ адзін пытанне, які даўно мяне зацікавіла, многія мае сябры ўнеслі наступныя змены, у заключнай частцы бочачкі канчатковая (заключная частка, дзе потым сыходзіць паліць) выканалі наступныя рэчы, мантуюцца трубы ад 50мм і заключная частка знялі кавалак ад 50мм і зрабілі прыварыць кавалак меншым дыяметрам калі я не памыляюся, або 40 0 45 мм, з эфектам пластовага моцны кожны хуткае тыпу паветранага кампрэсара і прадукцыйнасці р? крутоўны момант ніжэй, чаму? павялічвае супрацьціск, але такое f? добра, да турбіне або да рухавіка? ці толькі стварае страты ў доўгатэрміновай перспектыве, вялікі дзякуй

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    на маю думку, як прадукцыйнасць, нічога не мяняецца, і, такім чынам, не даюць і г.д., для мяне гэта проста спосаб, каб зрабіць трохі шуму.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    мне здаецца недарэчна, калі б я зрабіў бы наадварот

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    я разумею, трапы для ўнутраных памяшканняў, спартовых і прывязаны да фірме, якая робіць гэта толькі для працы, ніколі не чулі і не бачылі, што прыносіць выгады
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Але,, што рухавік то? Дызель або бензін? А выгады не думаю...Свісток!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    130
    Citazione Першапачаткова Напісаў luigigtc Visualizza Messaggio
    хлопцы, я яшчэ адзін пытанне, які даўно мяне зацікавіла, многія мае сябры ўнеслі наступныя змены, у заключнай частцы бочачкі канчатковая (заключная частка, дзе потым сыходзіць паліць) выканалі наступныя рэчы, мантуюцца трубы ад 50мм і заключная частка знялі кавалак ад 50мм і зрабілі прыварыць кавалак меншым дыяметрам калі я не памыляюся, або 40 0 45 мм, з эфектам пластовага моцны кожны хуткае тыпу паветранага кампрэсара і прадукцыйнасці р? крутоўны момант ніжэй, чаму? павялічвае супрацьціск, але такое f? добра, да турбіне або да рухавіка? ці толькі стварае страты ў доўгатэрміновай перспектыве, вялікі дзякуй
    Дызель дзьме амаль заўседы.. бензін страла! калі вы не f? сцеку годных на дызель не адчувае амаль ніколі не прыгожы гук.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    я зразумеў, ваг і толькі для p? шуму, але з пункту гледжання прадукцыйнасці з'яўляюцца толькі смецце выкідваеце на вецер...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    130
    Citazione Першапачаткова Напісаў luigigtc Visualizza Messaggio
    я зразумеў, ваг і толькі для p? шуму, але з пункту гледжання прадукцыйнасці з'яўляюцца толькі смецце выкідваеце на вецер...
    калі строцци шмат, каб закрыць аўтамабіль, вам не ідзе нават на матацыкле бачыў што ? як калі б ен сцеку посуду...тыпу як калі кладуць бананы ў выхлапную старыя фільмы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    відавочна, зніжэнне, што я меў на ўвазе, я быў максімум на 1 сантыметр, чым дыяметр зыходнай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    пара ў гатэлі, толькі ўражанне ke ў вас, калі вы чуеце свісток больш? машына...
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •