то я ілюструе сцісла мае прыгоды: 4 месяцы таму я ўсталюю турбіну, рэканструкцыі на alfa romeo gt 140cv страшна сказаць, што ваша ўстаноўка ? было зроблена па правілах мастацтва, сення я chima кліент казаў мне, што вы і зламанай турбіны 400km ад майго месца, і я яму кажу, ок, дайце мне адправіць кампрэсар, які я раблю, згаджаючыся з кампаніяй, якая зрабіла агляд, каб зразумець, effettevimante прычыны паломкі, калі па маей халатнасці з майго боку, ці па якой іншай прычыне.
У clinte пачынае размаўляць, сказаўшы, што б мяне асудзілі, што я павінен быў risarcirgli усе пашкоджанні і зрабіў бы ўстаноўка іншы турбіны, адказваю, ок, давайце рабіць добры вопыт экспертам, каб зразумець, на самай справе прычыны разрыву, orch? вы адкрываеце адзін і паведамляе мне, што калі ен ішоў ? гарыць лямпа алею ? спыніўся ў autogril але ****llo алею быў у парадку і працягваў паездкі, адказваю, што праблема можа быць адсутнасць lubrifazione, што прывяло да паломкі, але ў любым выпадку я б riconusciuto турбіна на гарантыі.
мараль з фактаў, якія ен хоча кампенсацыі за працы, якія яны выконваюць у іншай майстэрні, і турбіна мяне б вярнуўся,я паспрабаваў растлумачыць яму, што не можа працаваць так, што і ен усе яшчэ злы, убачымся ў судзе, прыехаў у гэты момант, як я павінен рабіць, скажыце мне, вы любы савет і добра я згодны