Вынікі з 1 па 9 з 9

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128

Засцерагальнік n.11 audi A2 1.4 TDI_PD bosch edc15 k-line

добрай раніцы ўсім, сення раніцай, каб passarmi трохі часу, я хацеў ўзбагаціць маю базу дадзеных, я Audi A2, як вынікае з назвы, атакі mpps v12 раблю id ecu, і я выяўляе hw і sw, але не хацеў іх ведаць, каб зрабіць чытанне, ноты казаў, выняць засцерагальнік, але менавіта засцерагальнік 11 не змесціцца. Для каго-то ? давялося з гэтай праблемай? як вырашыць?
    я шукаў на форуме што-то аб гэтым, і я не знайшоў нічога для гэтага я адкрываю абмеркаванне!
    дзякуй усім

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    певень v2 ен, як памылка,так што паспрабуйце з пратаколам павольна ці можаш чытаць у школе.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    вы мне ты ўжо? сказаў, што певень v2 не мае гэтай праблемы, але ен з раніцы не мог нічога рабіць, у мяне будзе машына, я хацеў бы прайсці 5минут

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    У мяне была аналагічная праблема, заўседы з mpps.. на golf iv 105 cv, а не c? існаваў нічога не рабіць..здымі засцерагальнік і змесціце засцерагальнік....у рэшце рэшт я прачытаў яе, і з пісьмовага стары пеўнік клон..неверагодна!!!але праўда
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    леандра, пралом у школе, і вы бераце яго мысленне,mpps, што ен кажа, зняць засцерагальнік, але што-то я не вы нічога не чытае.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    выгляд, што мне прыходзіць певень v2, але гэта было для passarmi час раніцай! ? сумнеў было, што засцерагальнік n. 11 не есць ен свой, з дома prod сыходзіць cos

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Я спрабаваў на new beetle з edc 15 гл Нічога не рабіць! obd не закон, і на тое, mpps v5, з gallo v2 ne певень 1260

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    гэтыя ecu усе зрабіць ціха экскурсійнае не можаце ў паслядоўны, альбо трэба зрабіць некалькі спроб з розных праграмістаў, але я ў кропцы, на цябе, прыбярыце прадукты, калег і закон, і напішыце....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    76
    паспрабуйце засцерагальнік n 15 разоў працуе

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •