Усім прывітанне
? прыемна быць тут з вамі. Я спадзяюся многаму навучыцца тут, з вашай дапамогай.![]()
Усім прывітанне
? прыемна быць тут з вамі. Я спадзяюся многаму навучыцца тут, з вашай дапамогай.![]()
прывітанне, black! рады бачыць цябе тут!![]()
прывітанне і дабро запрашаем,я хацеў бы мець поўнае ўяўленне тыпу:
-імя
-узрост :
-прафесія
-localita'
дзякую цябе, і я заклікаю цябе чытаць правілы,добры працяг.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Ну... на самай справе я быў даволі расплывістым, скажам, што я не вельмі гаваркі наколькі мае асабістыя дадзеныя... на самай справе вораг FB
Ужо механік, агульны дзень і адміністратар форуму (не аўтамабільнай) вечарам і ноччу, нават калі мне гэта адымае некалькі гадзін сну, але пакуль што магу..
Мяне завуць Маўрыцыа, і, як відаць з-за ніка я 76, сукенку ў правінцыі Салерно, і я ніколі не дабраўся, каб addentrarmi ў галіне мод і врі сур'езнае, улічваючы, што мне не хапае часу і даведачная інфармацыя для вывучэння пытання, на жаль, я быў выпадкова ў адным месцы, дзе вы рэшткі ж ідэя форуму, як я рыхтую, то есць абмену БЯСПЛАТНА ідэй і навыкаў.
Як сказаў мне magi1984, мой сябар і калега даўні, атмасфера тут ? розныя, і я спадзяюся, што змагу зразумець што-то не чуеце мяне, просіць грошай, кожны другі, можа быць, софт сумніўнага паходжання...
ідэальны дзякуй, было гэта правільнае ўяўленне, я не хацеў лушчака ведаць імя,прозвішча або бягучы рахунак,справядліва, як мінімум, каб даведацца адзін пра аднаго,для абмену як бачыш, у нас есць банк дадзеных файлаў крычы, што я яшчэ не меў магчымасці завяршыць, бо яшчэ і файлы размяшчаць некалькі але я працую, таму я не магу тварыць цуды,і, акрамя таго, у нас апублікавана на форуме замоўленыя ў розных раздзелах некалькі цікавых праграм, у курсе, але можна спампаваць толькі тыя карыстальнікі, якія маюць менш 50 паведамленняў, каб пазбегнуць scacalli і г.д., астатняе добры працяг.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Гэта я зразумеў... ripassatina на правілы я даў. Усе форумы маюць сваю палітыку і свае метады працы і, такім чынам, павінны быць выкананыя і прынятыя, нават калі ў некаторых выпадках я бачу па-іншаму. 'Nuff сказаў... мо я буду ехаць назад для форума, перш чым дзень, і тады мне давядзецца вярнуцца на працу, не спаць нават уначы
PS: пры недахопе якой-небудзь інфармацыі пра тое, Vbulletin, зрабі мне свісток... мяне трохі рычаг![]()
*msport: я ж сказаў, што мне паведамілі аб вашым форуме на іншым
*чорны: я цяпер я не магу знайсці нічога, але калі вам трэба вы ведаеце, што я заўседы да паслуг, калі я магу зрабіць што-то
сардэчна запрашаем..
ну... я бачу даволі шмат людзей, якія з свету sat ... праходзяць на форумах chiptuning.. (я ў тым ліку )
але, на жаль, на першы погляд, мы знаходзімся вельмі дрэнна.. таму што сб і( ці была ) запал і дух абмену... chiptuning для многіх, і працу.. а ідэя абмену і veeery вузкім сектары ,але гэты форум абяцае добра![]()
Сардэчна запрашаем на форум... як кажа pinotec для многіх ? працу і, такім чынам, вы не можаце чакаць, каша гатовая, але калі ў вас есць жаданне? ці можаце вы план, каб зразумець многія рэчы.