Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 31

Абмеркаванне: Замена quadro new beetle

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251

Замена quadro new beetle

Прывітанне, мне трэба замяніць рамкі на new beetle tdi ўбачылі ? скралі, я знайшоў адзін у руінах, і я хацеў бы ведаць, калі для таго, каб пачаць аўтамабіль ? дастаткова зрабіць scodifica часткова на блок кіравання рухавіком або, калі існуюць іншыя мерапрыемствы, каб зрабіць.
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Мне здаецца, што ў яго есць e2prom у рамках вы павінны ігнараваць змены так робіш clone

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    таксама з scodifica ўсяго адна рэч, міргае кантрольная лямпа свечак напальвання вы можаце зрабіць, хоць, як кажа анел інэртных матэрыялаў 2 e2p рамкі, так вы апынецеся як-км, што кадаваньне иммо inalter
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    таксама з scodifica ўсяго адна рэч, міргае кантрольная лямпа свечак напальвання вы можаце зрабіць, хоць, як кажа анел інэртных матэрыялаў 2 e2p рамкі, так вы апынецеся як-км, што кадаваньне иммо inalter
    Пост ўжо стары, але я хачу, каб замяніць мой пульт на пытанне, які не магу вырашыць. Я адзін, што павінна быць добра, як мне кланаваць? Я бачу, што ёсць 4 eprom, блізкія, якіх я павінен звярнуць? усе 4? дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    Праблема ? што карціна арыгінал ? скралі, заказчык знайшоў у руінах, але без ключоў, калі там былі, па меншай меры, гэта posizionavo блізка да транспондер я рабіў частковую на ecu рухавіка і ў тэорыі заводзіўся.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Няма, вы павінны зрабіць scodifica усяго на блоку, а затым пакладзеце км на новым.... па крайняй меры, у мяне заўседы было ўсе ў выпадку замены панэлі vag.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    Але ў агульнай складанасці, вы можаце індыкатараў напальвання і иммо, чаму? як правіла, застаюцца гарэць, па меншай меры, cos? мне сказалі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Залежыць гэта ад машыны, як правіла, застаецца толькі адзін код уключаны, але вы можаце забраць.....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    калі ў вас есць vag, вы можаце паспрабаваць паўтарыць адаптацыі, на vag не існуе частковае, як на фіят ,я ў агульнай кропцы і кавалачак стужкі на дысплеі, калі ў вас есць commander або vagcom што нешта можна зрабіць
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    вы таксама можаце зрабіць частковае, аднак, на некаторых застаецца лямпа напальвання гараць і не трапіла нават у дыягностыцы некаторых без падсвятлення і пераходу ў дыягностыцы адаптацыі, калі вы не сродак не зробіце, альбо трэба знізіць узровень км да нуля, і паглядзець з vag, калі вы можаце зрабіць адаптацыю, калі ў вас есць vas робіць гэта аўтаматычна без кода доступу

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •