Прывітанне, хлопцы, учора я зрабіў дыягностыку з autocom на smart бензін 2001 года, у выніку памылкі 06 датчык дэтанацыі!!! хто-то пу? даць мне некалькі саветаў?? дзе знаходзіцца я датчык?
Прывітанне, хлопцы, учора я зрабіў дыягностыку з autocom на smart бензін 2001 года, у выніку памылкі 06 датчык дэтанацыі!!! хто-то пу? даць мне некалькі саветаў?? дзе знаходзіцца я датчык?
знаходзіцца мацуецца на блок цыліндраў ў задняй частцы казіно, зняць, я б парэкамендаваў вам кантраляваць вас раздымы..
увагу не заўседы справа даходзіць да датчыка дэтанацыі, загорнутыя ce ўзніклі праблемы з рухавіком, cio? атрымліваецца дрэнна ці не добра..
Цярпенне і цнота моцных..
Але не, добра, адзіны недахоп, які ен, ? што расход крыху алею!
Каго-то была такая ж праблема?
гэтыя машыны ўсе спажываюць алей тое, не ? праблема толькі ваша.
для датчыка дэтанацыі калі ласка, праверце правады, як казаў backgroop, а на датчык не есць dell алею ( бруд з л маторнага алею )
калі ласка, праверце свечкі....многія проста змяніць толькі 3 свечкі вышэй, не ведаючы, што яны разумныя twin spark....
то есць 6 свечак....так што калі ласка, праверце 3 свечкі менш.... па крайняй меры, калі мы гаворым пра smart першай серыі....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Таксама, па мне, гэта не датчык guasto.Questo памылка выйшла, таму што датчык дэтанацыі зарэгістравала дэтанацыі з norma.Confermo кантраляваць правады і свечкі
Панядзелак? гляджу, свечкі прайшлі каля 25000 км!!!
Я не зразумеў, але калі l памылцы, вы можаце выдаліць і калі з'явіцца зноў пасля яго адмены?
не, мне не сцерці з Autocom!