Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Абмеркаванне: адкрыць edc 17

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372

адкрыць edc 17

прывітанне, хто-небудзь есць якія-небудзь прапановы, каб адкрыць edc17 bmw? я бачыў відэа, дзе для зняцця масцікі, струменямі яго прачысціць карбюраторы...нейкі трук?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    награваецца блок кіравання добра ў нагах,але без sporgeti таксама ў цэнтры!! і пасля перайсці solevvando паступова да адкрыцця...scaldala з aereocaldo ці тэлефон...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    калі ў вас хопіць цярпення адкрыцці спакойна, без стварэння ўнутраных праблем!! і яшчэ,калі адкрыць гэтак жа, як і вы, - кажу я,тады, калі і блізка не відаць нават, што і было адкрыта не выкарыстоўваць усе гэтыя хімікаты, што не робіце, акрамя таго, даюць на блок кіравання...а потым і вялікая праца, брудны...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    затым, як і іншыя...так як у мяне адкрыты!!! (яшчэ...дзякуй, мы таксама можам закрыць для мяне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    Выкарыстоўвайце шпателя ад шпаклявання, каб пайсці ніжэй, і зрабіць рычаг, cos? не застаецца проста ніякіх прыкмет.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    калі грэйт добра, няма-трэба зрабіць такі рычаг! вы таксама можаце выкарыстоўваць адвертку, руская.*****unque, і, як і іншыя..але будзьце асцярожныя: з аднаго боку, што можа быць больш нізкай, не прыкладаючы намаганняў занадта шмат, то, як і радыятар...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    так, класічны метад...замест таго, каб чытаць і пісаць я магу ў boot mode з гала v2?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    Што bmw мы гаворым ці, дакладней, які edc17?Я выкарыстоўваю Kess v2? учора міні 2012 edc17 112cv не прызнаецца, чаму? на апошнія mini і bmw, яны змянілі коды доступу і павінны скончыць пратакол.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Bmw 320 nn памятаю, у год або 2007 або 2009

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    вы павінны быць упэўнены, што датычыцца edc17.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •