Прывітанне ўсім карту зменнай геаметрыяй, што робіць дакладны ? У выпадку адлюстравання і галоўнае-чым ? Загадзя дзякую
Прывітанне ўсім карту зменнай геаметрыяй, што робіць дакладны ? У выпадку адлюстравання і галоўнае-чым ? Загадзя дзякую
на якой машыне мы гаворым?
паштовы карту ў пытанні,акрамя таго, якую б карту змянянай геаметрыяй?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
147 мдж 120cv
адкрыў файлы з ecm, каб супаставіць яго карту :ўпраўлення змянянай геаметрыяй (vgt(1)
Папраўце мяне, КАЛІ я ПАМЫЛЯЮСЯ, але тое, што s? я, па восі y ў вас есць RPM-пакетаў, па восі x у вас мм3 / цыкл, а на восі z ў вас працэнт выпраўленне спрацоўвання клапана overboost
калі паменшыць значэнне, атрымаеце эфект мець усе і адразу, максімальны ціск
калі яго крокам у вас ціск турбо-й? лінейны на ўсім дыяпазоне абарачэнняў
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
x выканаць супастаўленне добры, якім чынам вырабляецца павелічэнне?
не c'? правіла, зменнай геаметрыяй, можна нават не чапаць, калі вам падабаецца прагрэсіі, што мае. Асабіста не дотыку практычна не бывае, але многае залежыць ад таго, чаго хоча ўладальнік аўтамабіля
Наконт гэтага параметру вы можаце з'ехаць раней, чым турбо?
так, трохі нізкі рост, то можна атрымаць, але, вядома, не цуд. Калі дастаткова змяніць толькі тыя карты, каб атрымаць ціск, якія маюць дачыненне да нізкіх коштах, не будзе больш? сэнс рабіць аўто biturbo. А калі горы турба на падшыпнікі, то вы, што вы можаце атрымаць больш? толькі з турба
Што вы маеце на ўвазе турбо на падшыпнікі ? Вы tingrazio
Савет, пастаўце манометр, каб праверыць ціск
turbo,пры націску гэтай карце c'? рызыка таго, што дыяметр пікі
занадта высокія і без манометра не пашкадуеце заўважаеце
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.