кома назва,хто-то файла, immo off для гэтага ecu ME7.3.h4
вось код:
0261206982
1037362063
ecu ў пытанні ? гэтай дыскусіі: http://www.professionalchiptuning.ne...bosch-ME7-3-h4
чытаецца як suggeritomi ад legendaryslave
кома назва,хто-то файла, immo off для гэтага ecu ME7.3.h4
вось код:
0261206982
1037362063
ecu ў пытанні ? гэтай дыскусіі: http://www.professionalchiptuning.ne...bosch-ME7-3-h4
чытаецца як suggeritomi ад legendaryslave
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
вярнуўшыся ўвечары, я гляджу...
magi, дзе стаіць ori вам праца, што яго
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
адправіць файл не магу сабе еўра 2 ho3??
аўтамабіль мае цела?
прыкладаю зыходны файл, я не ведаю, калі машына мае цела або няма, чаму? я тут толькі эбу, і мой кліент будзе ў швейцарыі
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
а перайсці з carsoft...якая апрацоўвае добра!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
глядзіце, калі ? адной і той жа версіі гэты нумар hw
У magi1984 я не магу бачыць файлы крычы.
ок, дзякуй, заўтра там, я гляджу, filesi bicio, ? сапраўды такі жа версіі, як HW, што SW
калі carsoft ен апрацоўвае добра, я раблю гэта з той, не ? праблема, я проста ўпэўнены, што працуе
вы працуе пяро, вы павінны ведаць, калі аўтамабіль мае цела або no body
ок, заўтра я раблю гэта ўручную, то цябе паслаў