Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 44

Абмеркаванне: Bdm,усе, што трэба ведаць

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423

Bdm,усе, што c'? ведаць

Тады,хлопцы,я рухаюся мае першыя крокі з bdm,мне ўдалося зрабіць злучэння і чытанне ecu,так што калі хто-то зноў хоча на рукі, я магу дапамагчы вам,тое, што я хачу зразумець цяпер ?

1)калі я раблю поўную рэзервовую копію,а затым я магу выкарыстоўваць функцыі экспарту для таго, каб дзяліцца файл або зліць, калі ў мяне будзе зменена, і скончыў правільна?

2)што змяшчае flash-знешняя (таксама званай 29bl/28f/m58w? павінен ўтрымліваць карты бачыў файлы ? ад 2048 дакладна?

3)тое, што змяшчае flash mpc5xx?

3) што змяшчаецца ў e2prom?

4) файл, які я атрымліваю ад чытання флэш-знешняя (298bl/28F/M58W ? тое, што я магу пісаць нават з праграмістамі паслядоўных?і калі вы,c'? рабіць якія-небудзь змены,то пераўтварэнне etc?

кожны раз, калі я пішу ў bdm трэба націснуць кантрольнай сумы для таго, каб праграма напішыце і праверкі кантрольнай сумы, правільна?

я думаю, што гэтыя пытанні будуць карысныя ўсім, калі атрымліваюць адказы :P

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    Тады,хлопцы,я рухаюся мае першыя крокі з bdm,мне ўдалося зрабіць злучэння і чытанне ecu,так што калі хто-то зноў хоча на рукі, я магу дапамагчы вам,тое, што я хачу зразумець цяпер ?

1)калі я раблю поўную рэзервовую копію,а затым я магу выкарыстоўваць функцыі экспарту для таго, каб дзяліцца файл або зліць, калі ў мяне будзе зменена, і скончыў правільна?

2)што змяшчае flash-знешняя (таксама званай 29bl/28f/m58w? павінен ўтрымліваць карты бачыў файлы ? ад 2048 дакладна?

3)тое, што змяшчае flash mpc5xx?

3) што змяшчаецца ў e2prom?

4) файл, які я атрымліваю ад чытання флэш-знешняя (298bl/28F/M58W ? тое, што я магу пісаць нават з праграмістамі паслядоўных?і калі вы,c'? рабіць якія-небудзь змены,то пераўтварэнне etc?

кожны раз, калі я пішу ў bdm трэба націснуць кантрольнай сумы для таго, каб праграма напішыце і праверкі кантрольнай сумы, правільна?

я думаю, што гэтыя пытанні будуць карысныя ўсім, калі атрымліваюць адказы :P
    Будзьце ўважлівыя, досыць мала, каб заблакаваць эбу,мой савет і зрабіць трохі вопыту на выкарыстоўваецца, пачынаючы з яе адкрыцця, што здаецца, што легка, але гэта не так
    qelle больш складаныя edc16c31-marelli mj ўсе,калі мала вопыту, лепш не спрабаваць.
    Flash змяшчае карты
    у 2ep змяшчае коды ключа і многае
    У mpc, загорнутыя карты залежыць ад тыпу ecu
    Файл ложак у bdm наўрад ці можна выкарыстоўваць, каб пісаць у паслядоўны,у той час як для cecksum не ведаю, як вы, што вы выкарыстоўваеце інструмент, але, як правіла, робіць гэта аўтаматычна ў запісу
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Citazione Першапачаткова Напісаў admin Visualizza Messaggio
    Будзьце ўважлівыя, досыць мала, каб заблакаваць эбу,мой савет і зрабіць трохі вопыту на выкарыстоўваецца, пачынаючы з яе адкрыцця, што здаецца, што легка, але гэта не так
    qelle больш складаныя edc16c31-marelli mj ўсе,калі мала вопыту, лепш не спрабаваць.
    Flash змяшчае карты
    у 2ep змяшчае коды ключа і многае
    У mpc, загорнутыя карты залежыць ад тыпу ecu
    Файл ложак у bdm наўрад ці можна выкарыстоўваць, каб пісаць у паслядоўны,у той час як для cecksum не ведаю, як вы, што вы выкарыстоўваеце інструмент, але, як правіла, робіць гэта аўтаматычна ў запісу
    тады я пачынаю добра, чаму? на адной marelli, што я вучуся,я ўжо? адкрыта падлучаны і інш., siemens бачу, досыць складана з schedini

чаму? таксама edc16c-31 цяжка??

у e2prom на практыцы ? тая, на якой павінны быць зробленыя змены на иммо і інш.. ці не так? vabb?,каб зразумець, як працуюць иммо etc, то я адкрываю пост у спецыяльным раздзеле

я заўважыў, што на самой справе ў кіраўніцтве гдк у некалькі разоў, кажа, што існуюць карты

для флэш-замест гэтага я прачытаў, што ўдвая файла ад 2 да 1 мб,на марелли я мог пісаць прама з mpps,? няправільна?
    і калі ? гэтак жа працэдура таксама падыходзіць для bosch?

дзякуй за адказы, а

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    для кантрольнай сумы я хацеў сказаць,калі я пішу знешняя ўспышка (напрыклад, ... кантрольная той пералічвае аўтаматычна, нават калі я ўводжу толькі flash? ці я павінен выканаць я каманда кантрольная сума?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    калі пасылаеш ліста ен просіць вас, калі вы хочаце выправіць, або няма, то калі не ўтрымлівае, кажа, што ен не падтрымлівае гэта ? заўседы паведамляецца, які інструмент вы выкарыстоўваеце, і якія пратаколы змяшчае...........

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Ок, і іншыя пытанні?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    для запісу рэкамендую пасля кожны робіць, як яму здаецца, і люблю, калі больш падрабязна з інструментам, напішы тое ж самае, калі ? можаце не ўдвая або зрабіць запіс з дапамогай іншай праграмы пу? быць, што вы страціце дадзеныя........

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    выбачайце,я забыўся ўставіць у абмеркаванне ? патлумачыў, як выразаць

http://www.professionalchiptuning.ne...-tagliare-file

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    ок, ок,але ў выпадку marelli, якія не могуць чытаць, але пісаць толькі,калі бы я хацеў, каб вырабіць файл для чытання трэба змяніць, і затым хочаце гэта запісаць у больш позні час з mpps, як я павінен рабіць?

я павінен выразаць як ? указаны ў гэтай тэме? было б дастаткова?

іншае справа

чаму? таксама edc16c-31 цяжка??

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    вам прыйдзецца яго абрэзаць, каб marelli у абмеркаванне ? таксама растлумачыў, чаму то для edc 16c31 я думаю, таму, што вашыя цяжкасці? ? у apertuta ecu.........

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •