Вынікі з 1 па 5 з 5

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529

чытаць Hyundai genesis coup? 2.0 Бензін Турбо 214cv

Як назва, хто-то s? з тым, што я мог бы прачытаць Hyundai genesis coup? 2.0 Бензін Турбо 214cv, 2011 год
    аўтамабіль, не ? маецца ne ў спіс kess, ne ktag

у мяне есць кліент з гэтага аўто і хоча rimapparla...
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    дадам, што ў ecu ? siemens C167
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    вядома, не continental?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    машыну яшчэ не бачыў, але ў інтэрнэце я знайшоў гэты праект на ******код: http://code.***********/p/genesis-ecu...downloads/list
    лі кажа, што ecu ? siemens c167

у wingnut v2-tricore c'? гэта эбу, але не думаю, што певень зможа прачытаць, калі я павінен быць сумленным.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    2
    Добры дзень, я пачатковец на форуме, але я хацеў сказаць, што я гэты блок кіравання (Continental) чытаю ў BDM з New Trasdata. Для любога інфармацыя даступныя

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •