Прывітанне, хлопцы.. тыя з вас, хто часта выкарыстоўвае гэты праграміст ??
мне патрэбна дапамога.. у мяне 2, але мне ніхто не працуе.. ( 1 арыгінал і клон )
чакаю інфо..
дзякуй
Прывітанне, хлопцы.. тыя з вас, хто часта выкарыстоўвае гэты праграміст ??
мне патрэбна дапамога.. у мяне 2, але мне ніхто не працуе.. ( 1 арыгінал і клон )
чакаю інфо..
дзякуй
azz... ніхто не выкарыстоўвае гэта праграміст?
глядзіце, што калі ce l у вас есць арыгінал майго сябра перастаў працаваць contatando erlasoft яму даслалі праграмка, што адноўлены , вы іх звязацца з вамі???
Што такое заяц? Трус Abarth
Прывітанне
Упа арыгінал elrasoft, працуе 100%, выкарыстаў шмат разоў гадоў 2006 наперад.
вы можаце быць + ясна , што вам трэба ведаць, якія памылкі вашага упа
таксама я выкарыстоўваю працуе,якія есць доказы таго, што вы зрабілі??кабелі,блок харчавання,дб,мацуюцца??
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Прывітанне Audi sp,
што праблема правільна ты праграміст?
Таксама выкарыстоўваю я-УПА, без праблем.
просты тэст, які я зрабіў нядаўна ? прачытаць eprom 93c66 або 24c04 c.. не? да чытаю.. заўтра, калі я магу, я раблю скрыншот і вы гэта месца..
нават я ўсе камплект schedini арыгінальныя, але нічога..
я выкарыстоўваю без probblemi... калі адкрыць праграму упа прызнаецца hw? у праграме уверсе ў пункт "інструменты"c'? функцыя "hardware test", калі я не памыляюся, то, запусціўшы гэтую функцыю, вы павінны зрабіць які-то вы дыягназ у праграміст для выяўлення ўнутраных няспраўнасцяў(segiu інструкцыі, падчас тэставання).
апошняе, што раз я схаджу з розуму ходу не хацеў працаваць... у рэшце рэшт probblema быў usb-кабель(нават калі працуе),вы павінны выкарыстоўваць у непасрэднай паколькі ў камплект пастаўкі.